ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کپی فایل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام خدمت همه پروگرمر ها می خواستم بدونم چجوری میشه یه فایل رو با هر پسوندی که هست رو از جایی به جای دیگه کپی کرد البته بدون استفاده از تابع Copyfile یعنی فایل مبدا رو باز کنه مثلا یک بایت بخونه فایل مقصد رو باز کنه همون بایت رو بنویسه و ال آخرمرسی اگه سورس بزارید و یا توضیح بدین بای
خوب با API كن.
نه نه API بدردم نمی خوره چون من میخوام از روی فایل بایت بایت بخونه که بتونه اونو از طریق اینترنت منتقل کنه حالا اگه شما کار راحت تری سراغ دارید بگید
اگه حجم فایل کمه می تونی یه بار بازش کنی بعد محتویاتشو بخونی بعد همون محتویات رو جای دیگه ذخیره کنی

open filenameSource for input as #1
strInput=input(lof(1),1)
close #1
open filenameTarget for output as #2
print #2,strInput
close #2
ولی این روش شما فکر می کنم فقط برای فایل های متنی جواب بده
اگه برا ارسال توی اینترنت یا برا تروجان که باز همونه میخوای از این استفاده  کن

کد:
Private Sub CopyFilee([color=red]Source [/color]As String, [color=red]Distnation [/color]As String)
Open [color=red]Source [/color]For Binary As #1
Open [color=red]Distnation [/color]For Binary As #2
Dim [color=red]S [/color]As String [color=pink]* 1[/color]
DoEvents
For i = 1 To LOF(1)
[color=limegreen]Get [/color]#1, i, S
[color=limegreen]Put [/color]#2, i, S
Next i
Close
End Sub
اینجوری یه Byte  یه Byte میره به مقصد که میتونی اول هر بایت یه چیزی اضافه کنی که با دستورات دیگه قاطی نشه

اون قسمتی که با رنگ صورتی مشخص شده مقدار بایتی رو نشون میده که هر بار میخوای بفرستی
dim a() as byte
open "FILE MABDA" for binary as #1
open "FILE MAGHSAD" for binary as #2
redim a(lof(#1)) as byte
get #1,,a
put #2,,a
close

این صد در در کار میکنه

حامد . هایده
بازم که کیلویی شد (با مرام جان) اینم کلشو یجا میفرسته که

یه جورایی برای ردو بدل اطلاعات تو اینترنت جواب نمیده این روش فقط برا فایلای با سایز پایین جواب میده
سلام بچه ها دست همتون درد نکنه که اهمیت دادین و جواب دادین واقعاً مرسی کار منم راه افتاد آخر از همه یه تشکر ویژه از pedram_HookEx دارم که کدش خیلی با حال بود کار هم کرد اونم با سرعت زیاد البته کمی دستکاریش کردم
قربونت برم بازم کمکی بود اگه مخ کوچولوی ما کش میداد در خدماتیم
صفحه‌ها: 1 2