سلام همه خوبید . از این سایت خیلی سورس مایل زدن برداشتم ولی حقیقتن همشونو امتحان کردم ولی هیچ کدوم کار نکرد اگه میشه یکی یه سورس بزاره که متمعنه کار میکنه یعنی مایل رو 100 درصد میفرسته
خوب بايد لز php استفاده كني . ولي الان اكثر php ها خرابه براي ارسال ايميل بگرد دنباله صفحه Mail.php و توي همون برنامه هاي سايت اين آدرس را جايگزين كن.
باید یه سرور لینوکس جور کنی. 5 مگابایت هم باشه کافیه. بعد یه Php mail sender بریزی روش تا خودت فقط ازش استفاده کنی.
چون از هرجای دیگه برداری مطمئنا بعد از یه مدت از بین میره
تو رو به خدا یکی واضح توضیح بده . هرکی می اد یه چیزی میگه و میره خوب سورس بزلرید . راستسی اگه از سایتی استفاده کنم که سرویس مایل بده فکر نکنم بعد از مدتی از کار بیفته .. ممنون میشم بازم توضیح بدین
اینم یه سورس توپ که نمیدونم مال کیه اما خیلی توپه
با PHP کار میکنه فقط من فراخوانی شو بلد نبیدم
دوستان کامل کنند
اقاي a_persian_boy كاملا درست مي گن مطمئنا از كار مي افته من از 5 تا استفاده مي كردم همه چون ميلا زياد شد خراب شدند و حتي سايت بالا نمي امود
دوست عزيز اكثر روشهايي كه شما ديدي، اينجوريه كه شما از برنامتون درخواست رو با يه فرم اچ تي ام ال به يه اسكريپت (پي اچ پي، آ اس پي و ...) ارسال ميكني، بعد اون صفحه كار ميل رو برات انجام ميده، حالا شما كافيه يه صفحه تو نت پيدا كني كه بشه باهاش به يه آدرس دلخواه ميل فرستاد (يا خودت رو هاست خودت بزاري) اونوقت همه چي حله.
این کد رو یکی از دوستان لطف کردنو تو سایت گذاشتن که یه مثال کامل برای کسی هست که میخواد سازو کار Mail Sender ها رو با PHP و ASP یاد بگیره
دوست عزیز مگه من گفتم که این سایت کار میکنه
از این برنامه برای یاد گرفتن سازوکار این جور برنامه ها استفاده کن
خوب همون جوری که a_persian_boy گفت شما سرور رو جور میکنی و اون فایل اولی رو که من گذاشتم رو تو سرور Upload میکنی و بعد هم یه تغییراتی توی برنامه دوم(Tajrish) میدی