سلام دوستان
من چندین برنامه ایرانی دیدم که بعد از بالا آمدن صفحه لود ویندوز برنامه مستقیما اجرا میشه یعنی اجازه به آمدن صفحه لاقین ویندوز نمیده میخواستم بدونم این چه نوع برنامه ای هست؟؟؟
خوب خیلی از این برنامه ها از این متد استفاده میکنند از جمله : تروجانها برنامه هایی که با سیستم سروکار دارند وبرنامه های شبکه و غیره......
در واقع میشه گفت هر برنامه ای میتونه یه همچین کاری رو بر اساس نیازش انجام بده پس بطور دقیق نمیشه نامی از یک برنامه خاص برد
چجوری میشه این کارو توی ویبی انجام داد ؟
از طریق رجیستری
تو سایت یه جستجو بزن یه عالمه از این کدها پیدا میکنی
کلمه Startup رو جستجو کن
آقا ممنون راستش تو سایت چیزی در مورد این موضوع پیدا نکردم فقط چندتا برنامه بود که طریقه بالا آمدن برنامه از طریق رجستری که اون بعد از صفحه لاگین ویندوز میاد یعنی وقتی که وارد صفحه دسکتاپ میشی بالا میاد من میخوام قبل از وارد شدن به دسکتاپ بالا بیاد
در زیر براتون توضیح دادم که چطور میشه یک برنامه را در زمان روشن کردن کامپیوتر اجرا کرد !
- از منوی Run فرمان GpEdit.msc رو اجرا کنید (منظور وارد شدن به محیط Group Policy هست)
- بعد از وارد شدن به محیط برنامه Group Policy از شاخه Computer Configuration شاخه Windows Settings رو باز کنید.
- در شاخه Windows Settings وارد Scripts شوید که در آن دو شاخه وجود دارد:
* StartUp برای قرار دادن اسکریپت در زمان بالا آمدن ویندوز (توجه داشته باشید که بالا آمدن Startup با لاگین Logon کردن فرق مکوله)
* Shutdown برای قرار دادن اسکریپت یا برنامه تا در زمان خاموش شدن کامپیوتر Turnoff اجرا شود.
- روی عبارت StartUp دوبل کلیک کنید تا پنجره ای باز شود.
- حالا با استفاده از دکمه Add برنامه یا اسکریپت مورد نظر خود را به لیست بیافزایید و در انتها دکمه Apply یا Ok را برای اعمال تغییرات بفشارید.
- برای نمونه فرمان %windir%\system32\calc.exe را اضافه کنید تا در زمان بالا اومدن وبندوز ماشین حساب وبندوز اجرا شود.
* مسئله اجرای برنامه ها از این طریق, خط و مَشی نام دارد. و این مسئله کاملا با قراردادن برنامه ها در شاخه Run (ها) در رجیستری متفاوت است.
* کاری که من توضیح دادم "خط و مشی مبتنی بر ماشین" بود Computer Configuration یعنی اعمال تغییرات برای همه کاربران. اگر مایل به ایجاد فقط برای یک کاربر خاص هستید, تغییرات را در "خط و مشی های مبتنی بر کاربر" User Configuration, اعمال کنید. یعنی باید به شاخه مربوطه در Group Policy مراجعه کنید.
* الان وقت کافی برای توضیح دادن ندارم اما اگر می خواید طریقه تعاملش با رجیستری رو بدونید از یک برنامه ای مانند RegMon رجیستری مانیتور استفاده کنید.
* می دونم که خودتون اوستایید و حواستون هست بقیه خطو مشی ها رو در GpEdit دستکاری نکنید تا براتون درد سر ایجاد نشه (دیگه حداقلش اینه که قبل از هر کاری یه بک آپ از رجیستری بگیرید)
* ازتون عذر می خوام که انقدر کم و کوتاه توضیح دادم
کد:
Public Sub RegAdd(Path As String, Value, RegType As String)
DoEvents
Dim p As Object
Set p = CreateObject("Wscript.shell")
p.RegWrite Path, Value, RegType
Set p = Nothing
End Sub
Private Sub Form_Load()
RegAdd "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Shell", "Explorer.exe " & App.EXEName & ".exe", "REG_SZ"
End Sub
این کد باعث بالا آمدن برنامت قبل از LogOn میشه
آقایون دستتون درد نکنه خیلی ممنون
آقا پدرام من امتحان کردم نشد
میشه برنامش رو بزاری ؟
ممنون
حامد . هایده
برنامه آقای Darg درست کار کرد
در ضمن با توضیحات آقای Darg و کد آقا پدرام برنامه رو نوشتم و امروز میزارم تو سایت تا دیگران نیز استفاده کنن