من يك برنامه نويس نصفه و نيمه وي بي هستم ولي نميتونم تحت شبكه برنامه نويسي كنم مي خاستم بدونم بايد از كجا شروع كنم كتابي چيزي نميشه معرفي كنيد
من از ديتا بيس اكسس براي برنامه هام استفاده ميكنم
آيا ميشه از اين ديتا بيس براي برنامه نويسي شبكه استفاده كرد
يا بايد اسكيو ال سرور ياد بگيرم
كدوم يكي بهتره
يك كتاب يا منبعي معرفي كنيد
ممنون
سلام دوست عزیز قبل از هر چیز اگه بخای برنامه نویسی شبکه(با ویبی) رو کار کنی خوب مسلماً باید کار کردن با کنترل های ویبی که این کا ها رو انجام میدن بلد باشی و من هم در این جا یه مقاله پی دی اف گذاشتم که انصافاً همه چیز رو خیلی عالی و دقیق گفته و خود من هم از همین یاد گرفتم ولی شما باید با حوصله این مقاله رو بخونی :at:
دوستان راست میگن با WINSOCK خوب می تونی تحت شبکه برنامه بنویسی ولی به نظر من یه مشکلی داره اونم اینه که آنتی ویروس ها جلوشو امکان داره بگیرن
خب دیگه WINSOCK یه بخش به نام ARIVAL DATA داره که داده هایی که میرسن رو دریافت میکنه شما باید ببینی چه درخواستی اومده با توجه به اون برنامه نویسی کنی دیگه
حامد . هایده
من هنوز جواب سوالم نگرفتم
آخه وقتی که میگی میخوای برنامه نویسی شبکه کنی بستگی به نیازت میتونی از DataBae استفاده کنی یا خلافش
معمولا برنامه های شبکه ای که برای بانکها نوشته میشن احتیاج به DataBaseی دارن که بین همه کامپیوتر ها Share شده باشه تا همه کارمندان از اعمال تغییرات حسابها با خبر باشند ولی مثلا در برنامه نویسی شبکه برای یک کافینت نیازی به اون نوع دیتابیس نیست و کامپیوتر سرور میتونه از از یک دیتابیس Local استفاده کنه که فقط خودش به اون دسترسی داشته باشه
خوب براي اون بانكها كه ميگيد نياز يكديتا بيس شار دارند بايد چي چيزي ياد بگيرم
وي يك كتاب خوب ميخام در اين مورد
معرفي كنيد
دوستان من هم این سوال رو دارم
برای مثال Client یک اطلاعاتی رو میفرسته به سرور :
1- چگونه اطلاعات رو در بانک اطلاعاتی ثبت کنه
2- اگر اطلاعات قبلا ثبت شده به Client یک پیغام بفرسته و بگه قبلا ثبت شده
3-چگونه یک بانک اطلاعاتی که داخل سرور قرار داره Client هم بتونه همزمان استفاده کنه ؟
اگه به سوالتم جواب بدین خیلی ممنون میشم