ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه نويسي شبكه با VB ???
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
eidazha نوشته است:دوستان من هم این سوال رو دارم
برای مثال Client یک اطلاعاتی رو میفرسته به سرور :
1- چگونه اطلاعات رو در بانک اطلاعاتی ثبت کنه
2- اگر اطلاعات قبلا ثبت شده به Client یک پیغام بفرسته و بگه قبلا ثبت شده
3-چگونه یک بانک اطلاعاتی که داخل سرور قرار داره  Client هم بتونه همزمان استفاده کنه ؟

اگه به سوالتم جواب بدین خیلی ممنون میشم

يكي به ما دوتا جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قبلا تو ایرانویچ خیلی کمک میکردن ولی الان ....
eidazha نوشته است:قبلا تو ایرانویچ خیلی کمک میکردن ولی الان ....
SadSadSadSadSad
مثل اينكه اينجا ما هرچي زجه بزنيم خبري نيستSad
نظرت چيه يك تاپيك جديد وا كنيم؟QuestionQuestion
نه بابا من امروز چند تا سوال پرسیدم هیچ کس جوابمو نمیده اگه یدونه جدید هم باز کنیم مثل این میشه

نمونه : http://www.forum.iranvig.com/showthread.php?tid=4349
بستگي به بانكت داره
اگر قابليت استفاده چند كاربره را داشته باشه بايد آدرس بانكت از روي شبكه بدي مثل اكسس ، اگي اس كيو ال باشه بايد ConnectionString تعريف كني.
اگر هيچ كدوم نشد كارت خيلي سخت مي شه چون بايد دو تا برنامه بنويسي! هم براي سرور هم براي كلاينت.
hessam8008 نوشته است:بستگي به بانكت داره
اگر قابليت استفاده چند كاربره را داشته باشه بايد آدرس بانكت از روي شبكه بدي مثل اكسس ، اگي اس كيو ال باشه بايد ConnectionString تعريف كني.
اگر هيچ كدوم نشد كارت خيلي سخت مي شه چون بايد دو تا برنامه بنويسي! هم براي سرور هم براي كلاينت.

در مورد شبكه كردن بانك اكسس بيشتر توضيح دهيد لطفا
يكي بابا جواب بده
سلام به همه دوستان
من كارم رو با برنامه نويسي شبكه شروع كردم . فرق زيادي با برنامه هاي معمولي نداره زياد سخت نگير.
ولي بايد چند تا نكته رو رعايت كني.
1- فايلي كه ديتابيس توي اون قرار داره رو به تمامي كاربران دسترسي مي دي.
2-مسير بانك رو از روي شبكه به برنامه معرفي مي كني. فرقي نمي كنه كه برنامه هاي ويژوالي كه رو سيستمها هست كپي باشه يا شرت كات.ولي همه داراي يك بانك هستند.
3- براي بانكهاي اكسس بيشتر از 6 كاربر همزمان ممكن نيست و باعث پرش اطلاعات ميشه.نكته مهم اينكه اگه بيشتر از شش كاربر داشتي بايد بانك رو بسته نگه داري و فقط موقع ثبت و يا جستجو يك لحظه بانك باز و پس از انجام عمليات بانك رو ببندي.
اينجوري شما مي توني 6 كابر كه همزمان كار مي كنن رو جواب بدي نه شش كابر رو كه فقط برنامه رو بالا هستن.
در مورد ثبت اطلاعات و جستجوي اطلاعات هيچ فرقي با برنامه معمولي نداره.
به عنوان مثال من يك برنامه رو بر روي سيستم خودم مي نويسم كه بانكش در يكي از درايوها هست. بعد كه برنامه تموم شد بانك رو تو سرور ميزارم و مسير معرفي شده به برنامه هام رو تغيير مي دم و به كاربران برنامه هم دسترسي به فلدر شير مورد نظر رو ميدم. همين
موفق باشي.
سلام منم سوال داشتم اونم اینکه وقتی که یه فایل XXXX.asp داریم و می خوایم با وی بی ویرایش کنیم اون رو بخشهای <% و خیلی جاهای دیگه گیر می ده چه باید کرد ؟
صفحه‌ها: 1 2