ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یک برنامه پسورد ساز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان خسته نباشید امروز یه خورده براتون زحمت دارم . من میخوام یه برنامه بنویسم که که از کاربر بخواد که انتخاب کنه ( عدد یا حروف یا عدد و حروف) بعد تمام پسور هایی که ممکن توی این محدوده باشن رو توی یک لیست باکس یا توی یک فایل بنویسه  ): نمیدونم منظورم فهمیدین یا نه اگه کسی فهمیده برنامشه بزاره ممنون میشم
خوب بستگی داره اول باید از طریق نظریه ترکیب و ترتیب استفاده کنی اگه بخوای تمام حالت های ممکن رو از همین روش تخمین بزنی

مثلا اگه بخوای a-z رو در نظر بگیری فضای کل 26 کارکتر هست بعد میخوای تمام حالاتی رو که یه پسورد 3 رقمی میتونه با این 26 کارکتر داشته باشه رو با تکرار و بدون تکرار محاسبه کنی

باتکرار              
(26!)/(23!)

بدون تکرار             
  (26!)/(3!)*(23!)

فقط اینا رو برعکس باید بنویسی

حالا میمونه الگوریتم تشکیل که با توجه به تعداد حالات ممکن انجام میشه که روش کار میکنم امروز میزارم رو سایت

اصلا کل سورس رو میزارم
من اینو تو سایت پیدا کردم که چیز جالبی هست البته روش خیلی زیاد هست که اینم یکی از اوناست

http://www.iranvig.com/2196.html
سلام دستت درد نکنه ولی یه سوال من که عضو این سایت هستم ولی این لینکی که دادی نوشته دانلود فقط برای کاربران عضو مجازه من چجوری دانلودش کنم ؟
راستی اگه دوستان پاسخی میدن یاهو آیدی اگه دارن بزارن که اگه آنلاین بودن سریع بتونیم با هم ارتباط بر قرار کنیم مرس ماله من اینه morcheye_khalafkar
چون Login کردن در Forum ها از Login کردن در خود Iranvig جدا شده و باید دوباره در سایت ایران ویج Login کنی اگه نشد باید یهUser درست کنی

اما راجع به نظرت باید بگم نظر خوبی حالا کاملترش اینه که مدیر محترم سایت آقا اشکان یه لینک پایین نام کاربری برا Yahoo Messanger بزاره البته جای این حرف من توی Forum پیشنهادات هست ولی برای اینکه پیشنهاد حسین جان کامل بشه ضرر نداره