ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک - به طور جدی دنباله سوژه هستم!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کمک- به طور جدی دنباله سوژه برای نوشتن برنامه هستم ولی نه تجاری یا در جهت مردم آزاری!

من میخواهم به طور جدی در زمینهء نوشتن برنامه ای علمی کار کنم حتی الامکان در مباحث فیزیک و ریاضی برای حل یا شبیه سازی مسائل فیزیک و ریاضی که تا کنون با کامپیوتر بر روی آنها کار نشده باشد خودم یک کار هایی کردم ولی همواره به دنباله سوژهء جدید هستم کمک کنید مردم!!! Cool

اگر مسئله ای دارید کمک کنید و با من مطرح کنید!

با تشکر سعید! Cool
به نظر من تو انجمن برنامه نویسان فیزیکدان پیدا نمیکنید !! لا اقل اینجور که به ذهن من خطور میکنه اگر کسی هم باشه ترجیح میده برنامه را خودش بنویسه و دیگه ایده ای به شما نمیرسه ... پس بهتره پی یک انجمن فیزیک یا ریاضی باشید و آنجا این موضوع را مطرح کنید !!
دوست من سلام

اگه از سینماتک و فیزیک حرکت خوشت میاد همون ساخت بازیهای سه بعدی هم فاله هم تماشا ! تمام قوانین توی بازی ها باید طبق اونها ساخته بشن .
Coolدرمورد pashmaloo---------------------------------------------------------
پاسخ به Pashmaloo می توانید راهنمایی کنید انجمن فیزیک دان از کجا می شه پیدا کرد؟؟؟

در مورد پاسخ mamad----------------------------------------------------
خوب دوست عزیز تا حالا شما ها کسی هستی که به من جواب می دی
و از شما متشکرم ولی هم قوانین حرکت سینماتیک رو و معادله حرکت رو شبیه سازی کردم و هم قوانین نیوتن رو همون طور که گفتم به هیچ وجه
در این زمینه ها بی کار نبودم ولی الآن دنباله سوؤه هستم چون به بنبست
خوردم!!! سوژهء جدید می خوام!
2 تا از برنامه های کوچیکم در زمینهء سینما تیک وقوانین نیوتن رو می گذارم
این جا ببینی در این زمینه ها بی کار نیودم!!!!
کارای خفن در این زمینه ها کردم الآن مشکلم اینه که یک مبحث
بکر و جدید و جالب می خوام

راستی شما می دونید Froum فیزیک دان از کجا میشه پیدا کرد؟؟

کمک کنید مردم!!!

با تشکر سعید.ت Cool
نقل قول: راستی شما می دونید Froum فیزیک دان از کجا میشه پیدا کرد؟؟
معرفی انجمن فیزیک ایران
سایت انجمن فیزیک ایران
مقالات و اخبار فیزیک

موفق باشید Smile
دستت درد نکنه!!! منتظر نظرات دیگران هم هستم اونم بی صبرانه!!!!
خوب سوژه زياده. مثلا بيا يه برنامه بنويس كه تداخل امواج رو شبيه سازي كنه. مثلا آزمايش يانگ رو نشون بده و نحوه تشكيل شدن نوارهاي تاريك و روشن رو نمايش بده.
جالب بید! چشم روش فکر میکنم ولی بازم منتظر نظراتتون هستم!!

اما می دونید به طور جدی دنباله نوشتنه Simulator هستم چند تا کاره توپ رو هم شروع کردم و الآن دنباله سوژه جدیدم.؟

سعید ت Cool