ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دسترسی به سورس یک برنامه !
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام به همه دوستان گلم .
من یه برنامه با ویژوال بیسک نوشته بودم که در آن از دو تا تایمر استفاده کردم ...
این برنامه رو به یکی از دوستان دادم .
بعد از چند ساعت ، اون به من گفت که برنامه ت یه قسمتی از رجیستری رو تغییر میده و آدرسش هم اینه !!!!
بعد ازم پرسید چرا از دو تا تایمر استفاده کردی ؟!!!!!!!
میشه بگید این از کجا فهمیده که من از دو تا تایمر در برنامه م استفاده کردم ؟!
مطمئنم که با ریسورس هکر نمیشه !
آیا نرم افزاری برای دسترسی به سورس کامل یک EXE ، DLL ، CPL و ... وجود داره ؟!
بهتر از ریسورس هکر ...
آیا نرم افزاری سراغ دارید که کاری کنه کسی به سورس فایل EXE دسترسی پیدا نکنه ؟
میشه لینک بدید ...
سلام.
سورس کامل که محاله. اون جوری دیگه Open Source معنا پیدا نمیکرد.
ولی برنامه هایی هستند که کنترل های به کار رفته تو برنامه یا اسمشون اسم فرم ها و ماژول ها و ... رو میکشه بیرون.
در مورد رجیستری هم باید بگم کاری نداره. من خودم یه برنامه نوشتم که تغییرات رجیستری رو برات مانیتور میکنه. البته باید کاملش کنم. ولی کار ساده ایه.
Payman62 نوشته است:سلام.
سورس کامل که محاله. اون جوری دیگه  Open Source معنا پیدا نمیکرد.
ولی برنامه هایی هستند که کنترل های به کار رفته تو برنامه یا اسمشون اسم فرم ها و ماژول ها و ... رو میکشه بیرون.
در مورد رجیستری هم باید بگم کاری نداره. من خودم یه برنامه نوشتم که تغییرات رجیستری رو برات مانیتور میکنه. البته باید کاملش کنم. ولی کار ساده ایه.
سلام و درود بر پیمان عزیزم ...
امیدوارم حالتون خوب باشه .
از اینکه به تاپیک بنده توجه کردید ، سپاسگذارم .
بله منم منظورم از کامل ، همه ی پروژه نبود ... و الا به گفته شما دیگه Open Source معنایی نداشت !!!
من منظورم یه چیزی بود که تواناییش بهتر از ریسورس هکر باشه ...
در هر صورت ممنون از راهنماییتون .
حالا می تونید یکی از این برنامه ها رو معرفی کنید .
در مورد رجیستری هم من از نرم افزار RegMon استفاده می کنم ...
ولی بی صبرانه منتظر تکمیل شدن پروژه شما هستم ...
موفق وپیروز ...
برنامه که زیاد ، یه سرچ کوچولو کنی پیدا می کنی ، حتی یادمه یه سورس از این نوع برنامه ها ، تو pscode.com بود !
البته بستگی داره برنامت PCode کامپایل شده باشه یا NCode .مثلا اگر pcode باشه یه برنامه سراغ دارم ، دستپا شکسته حتی کد ها رو هم بهت نشون میده ...
amirjan نوشته است:برنامه که زیاد ، یه سرچ کوچولو کنی پیدا می کنی ، حتی یادمه یه سورس از این نوع برنامه ها ،  تو pscode.com بود !
البته بستگی داره برنامت PCode کامپایل شده باشه یا NCode .مثلا اگر pcode باشه یه برنامه سراغ دارم ، دستپا شکسته حتی کد ها رو هم بهت نشون میده ...
سلام به آقا امیر گل ...
میشه یه مقدار بیشتر در مورد PCode و NCode توضیح بدید ...
من که هیچی نفهمیدم !
از دوستان خواهش می کنم که هر برنامه ای در این باره سراغ دارن دریغ نکنن ...
راستی آقا امیر من نمیدونم چه عبارتی رو سرچ کنم تا به نتیجه برسم !
ممنونم ...
سلام.
VB Decompiler Lite
این برنامه رو سرچ کن تو گوگل.
سلام.
این برنامه اسم و مشخصات همه فرم ها و کنترل های موجود رو میکشه بیرون. مقداری هم کد برای هر فرم میده که باید روشون کار کنی. برای کنترل ها
اسم همه ماژول ها رو میده.
اسم یوزر کنترل ها رو میده و کد هم براشون میده.
همه API های به کار رفته رو میکشه بیرون.
مقداری هم کد اسمبلی تو قسمت های مختلف میده.
رو کدهایی که تو هر قسمت میده میشه کار کرد. خیلی به درد میخورن.
سلام آقا پیمان .
ممنون از لطف شما ...
برنامه ی جالبی بود !
من آخرین ورژن این برنامه رو دانلود کردم و حالا دارم باهاش کار می کنم ببینم چقدر قدرت داره !
امیر جان ما هنوز چشم انتظار توضیحات شماییم ...
راستی آیا راهی هست برای جلوگیری از Decompile شدن پروژه ها ؟!
منظورم خیلی حرفه ای نیست ...
باور کنید افت کلاس داره !
خداییش خودتون فکرشو بکنید که هر تازه به دوران رسیده ای ( مثه من ) یه برنامه VB Decompiler Lite نصب کنه رو سیستمش و بیاد افه بذاره که آقا ما فهمیدیم از دو تا تایمر توی پروژه ت استفاده کردی ؟!!!!!!! ( شکلک خنده )
نیازی به source نیست برنامه هایی هستند که منابعی رو که در بر نامه استفاده میشوند رو نشون میدهند timer جزء منبع ویندوز است
من هم به شما توصیه میکنم که از 2 تا تایمر در یک برنامه هرگز استفاده نکن!
Programmer نوشته است:نیازی به source نیست برنامه هایی هستند که منابعی رو که در بر نامه استفاده میشوند رو نشون میدهند timer جزء منبع ویندوز است
میشه بیشتر توضیح بدید !
مثلا من یه برنامه با VB نوشتم حالا می خوام بفهمم که Timer داره یا نه ؟
شما چه روشی رو پیشنهاد می کنید ؟
نقل قول: من هم به شما توصیه می کنم که از 2 تا تایمر در یک برنامه هرگز استفاده نکن !
چرا نباید از دو تا Timer استفاده کرد ؟
حتی اگه خوانایی برنامه هم بالا بره باز نباید از دو تا Timer استفاده کرد ؟!
vizvizbasic نوشته است:سلام آقا پیمان .
ممنون از لطف شما ...
برنامه ی جالبی بود !
من آخرین ورژن این برنامه رو دانلود کردم و حالا دارم باهاش کار می کنم ببینم چقدر قدرت داره !
امیر جان ما هنوز چشم انتظار توضیحات شماییم ...
راستی آیا راهی هست برای جلوگیری از Decompile شدن پروژه ها ؟!
منظورم خیلی حرفه ای نیست ...
باور کنید افت کلاس داره !
خداییش خودتون فکرشو بکنید که هر تازه به دوران رسیده ای ( مثه من ) یه برنامه VB Decompiler Lite نصب کنه رو سیستمش و بیاد افه بذاره که آقا ما فهمیدیم از دو تا تایمر توی پروژه ت استفاده کردی ؟!!!!!!! ( شکلک خنده )
سلام.
خواهش میکنم.
برای جلوگیری از Decompile شدن میتونی برنامتو پک کنی. ولی خوب میشه برنامه پک شده رو هم آنپک کرد. ولی خودت گفتی ((منظورم خیلی حرفه ای نیست)).
صفحه‌ها: 1 2