ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تغییر بزرگی و کوچکی حروف نام فایل بعد از کپی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
وای بابا شما هنوز گیر هستید ؟

حامد . هایده
ba_maram_shiraz نوشته است:وای بابا شما هنوز گیر هستید ؟

حامد . هایده
سلام.
آره ما هنوز گیر هستیم.
پیمان غضنفر

برای چی می خوای ؟

حامد . هایده
سلام.
نه مشکل تا حد زیادی حل شده. حالا گیر یه موضوع دیگم. اگه فایل یا فولدر مورد نظر تو مسیر نباشه و من دیلیت کنم ارور میده و چون ارور ماله ویبی نیست نمیشه کنترلش کرد. حتما باید ok زده بشه. الآن سر این گیرم.
نقل قول: اگه فایل یا فولدر مورد نظر تو مسیر نباشه و من دیلیت کنم ارور میده و چون ارور ماله ویبی نیست نمیشه کنترلش کرد
از چه تابعی استفاده می کنی چون تابع دیلیت فایل اگه چیزی نباشه 0 بر می گردونه !
در هر صورت اگه چنین مشکلی هست می تونی با تابع PathFileExists چک کنی ببینی فایل یا فلدرت هست یا نه ( برای فلدر هم کار می ده )
Iron_Fist نوشته است:از چه تابعی استفاده می کنی چون تابع دیلیت فایل اگه چیزی نباشه 0 بر می گردونه
سلام.
نه دیلیت فایل نه. با SHFileOperation پاک کردم. که گفتم مثل ویندوزه اروراش. فایل یا فولدر نباشه تو ویندوز ارور میده و تو ویبی نمیشه کنترلش کرد.
Iron_Fist نوشته است:در هر صورت اگه چنین مشکلی هست می تونی با تابع PathFileExists چک کنی ببینی فایل یا فلدرت هست یا نه ( برای فلدر هم کار می ده )
دنبال همین روش بودم. PathFileExists که جواب نداد. ولی با SHGetFileInfo مشکلمو حل کردم.
خسرو خان ممنون از کمکت.
نقل قول: PathFileExists که جواب نداد
چرا جواب میده
اگر فلدر یا فایل باشه 1 بر می گردونه اگه نباشه 0
نقل قول: خسرو خان ممنون از کمکت
خواهش می کنم

سلام.
آخه PathFileExists رو که به عنوان تابع داخلی نمیشناسه. تو API ها هم پیداش نکردم. منظورم از جواب ندادن این بود.

راستی مشت جدید مبارکه.
سلام پیمان جان

نقل قول: آخه PathFileExists رو که به عنوان تابع داخلی نمیشناسه
خوب آره دیگه تابع API هست دیگه
http://www.iranvig.com/upload/contents/I...Exists.zip
نقل قول: راستی مشت جدید مبارکه
Biggrin قابل شما رو نداره
Iron_Fist نوشته است:سلام پیمان جان
خوب آره دیگه تابع API هست دیگه
http://www.iranvig.com/upload/contents/I...s.zipquote]
سلام.
پس چرا من این API رو بین APIها پیدا نمیکنم؟ درسته اینم جواب میده.
یه روش دیگم جواب میده. استفاده از ریفرنس scripting runtime. هم فایل هم فولدر رو چک میکنه که موجود هستن یا نه.
صفحه‌ها: 1 2