ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تغییر بزرگی و کوچکی حروف نام فایل بعد از کپی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام.
یه مشکل عجیب برام پیش اومده.
من میخوام در مسیری فایلی با اسم خاصی کپی کنم. حالا نام فایل باید با حروف بزرگ باشه. ولی اگه فایلی با همان اسم با حروف کوچیک اونجا باشه فایل من هم با حروف کوچیک روی فایل قبلی کپی میشه.
مثلا میخوام فایل A.EXE رو تو درایو c کپی کنم. اگه فایل a.exe تو درایو c باشه فایل منم با همین اسم رو فایل قبلی کپی میشه. هر چند که من با حروف بزرگ اسم فایلمو تایپ میکنم.
قبل کپی کردن فایل قبلی رو پاک کردم 5 ثانیه هم مکث کردم که فایل قبلی ناپدید شه ولی بازم فایل من با حروف کوچیک کپی شد.
حالا چه کار کنم که اسم فایل من با حروف بزرگ کپی شه؟
از چه دستوري براي كپي فايل استفاده مي كني
filecopy دیگه. فکر نکنم به دستورات ویبی ربط داشته باشه. با ریفرنس scripting هم همین مشکل رو داره. مشکل به ویندوز بر میگرده. یه راه حل میخوام.
فایل موجود رو پاکش کن ، بعد فایل جدید رو کپی کن
سلام. امیر خان.
بنده که عرض کردم این روش رو امتحان کردم. شاید دلیلش این باشه که فیزیکی فایل رو پاک نمیکنه و فقط آدرسشو پاک میکنه.
شاید با رینیم کردن مشکلم حل شه. یعنی اول فایل رو رینیم کنم به یه اسم دیگه بعد پاکش کنم بعد فایل جدیدو کپی کنم.
ببین با API کپی کن شاید کارت راه بیفته

COPY FILE

که اگر پارامتر آخرش 0 ( صفر ) باشه OVERWRITE میشه وگرنه OVERWITE نمشه

حامد . هایده
آقا شرمنده ، دقت نکردم ...
سلام.
دشمنت شرمنده. لطف کردی وقت گذاشتی و جواب دادی.

با مرام با API هم کپی کردم باز با حروف کوچیک کپی شد. حتی با mmioRename فایل اولی رو رینیم کردم بعد فایل خودمو کپی کردم باز با حروف کوچیک کپی شد.
مشکل بر میگرده به سیستم عامل نه برنامه. حالا با API یا کامپوننت یا ریفرنس یا توابع ویبی یا هر جوری کپی کنم مشکل حل نمیشه. مشکل از جای دیگست.
کسی فکری به ذهنش نمیرسه؟
تابع SHFileOperation رو هم یه چکی بکن ضرر نداره !
http://www.iranvig.com/upload/contents/I...ration.zip
سلام.
خسرو ممنونم ازت.
همان طور که گفتم این مشکل به طریقه کپی کردن بر میگشت نه دستور کپی. کپی کردن ویبی اون مشکل قبلی رو داشت. ولی این API دقیقا مثل ویندوز کار میکنه. روش کات و دیلیت کردنش دقیقا مثل ویندوزه. موقع دیلیت از کاربر اجازه میگیره. موقع کپی در مسیری که فایلی به همون اسم هست میپرسه فایل قبلی رو پاک کنم. یعنی جوری کار میکنه که به نظر میرسه داری دستی رو فایل ها تو وین کار میکنی.
حالا یه سوال جدید. میشه کاری کرد که از کاربر اجازه نگیره و بدون اجازه دیلیت و کپی رو فایل های دیگه بکنه.
نقل قول: میشه کاری کرد که از کاربر اجازه نگیره و بدون اجازه دیلیت و کپی رو فایل های دیگه بکنه
چرا که نه
fFlags رو برابر با FOF_NOCONFIRMATION قرار بده
کد:
Private Const FOF_NOCONFIRMATION As Long = &H10
صفحه‌ها: 1 2