دوستان تابه حال بحثهایی راجع به تبدیل بانکهای فاکس پرو تحت داس به ویندوز شده اما هیچکدام کامل و درست حسابی نبوده است از دوستانی که در این زمینه فعالیت داشته اند لطف کنند سورس این مبدل برای برای ما هم بگذارند من خودم یک برنامه برای تبدیل تک تک فیلدها نوشتم اما حروف ا ه ی
در ان قابل دستیابی نیست یعنی موقع تبدیل این سه حرف با کد 95 شناسایی می شوند
سلام
تو برنامه دیکشنری من یکی هست اونو ببین .
اتفاقا من از ان استفاده کردم اما موقع تبدیل به نتیجه نرسیدم چون برخی حروف فارسی قابل برگردان نشد مثل ی ه ا تازه برای بقیه حروف هم کدهای معادل داس که سمت چپ مساوی قرار میگیرند تعویض کردم یعنی اون کدهای که در فایل ini تو ویندوز ایکس پی و ام ای جواب نداد
براي تبديل كد پيج ها داخل ويزوال بيسيك و هر زبان برنامه نويسي ميشه از دستور MutliByteToWideChar و دستور WideCharToMultiByte استفاده كرد ولي نمي دونم روي فاكس پرو جواب بده يا نه?!!!!!!!!!!!!
اين دستور داخل VB براي UTF-8 , UTF7 جواب نمي ده
میشه توضیح بیشتری بدید یا یک مثالی بیاورید
دستور MutliByteToWideChar یک کد پیج رو تبدیل به WideChar میکنه یا همون ( UTF-16) و با دستور WideCharToMultiByte یک رشته در فرمت UTF-16 رو به یک رشته در انواع فرمت های دیگه تبدیل میکنه .برای اینکه یه فرمت رو به فرمت دیگه تبدیل کنی مثلا آنسی رو به UTF-8 باید اول اون فرمت رو به WideChar و بعد به فرمت های دیگه با دستور دوم تبدیل کنی مستندات مایکروسافت به اندازه کافی در این مورد توضیح داده ولی اگه توضیح بیشتری میخوای میتونی به کتاب Windows 2000 API super bible نوشته Richard Jeams simon مراجعه کنی و یا چند روز صبر کنی تا یه مثال رو بذارم روی سایت. (شرمنده الان مسافرتم)
با تشکر
من منتظر مثال هستم