ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال PM به Yahoo Messenger با PHP !!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
بدون شرح !!

http://php45.com/yim
درسته
کار می ده
دوباره امتحان کردم شد
من تست کردم ، کار کرد !
جالب بود ، بچه های php کار بیایید خودمون مثل همین بنویسیم ، نباید زیاد سخت باشه . ساکت پروگرمینگ هست دیگه ..
دمش گرم ... کارش هم خوبه ... ولی نمیدونم چرا هر وقت بحث بانک ملی و شعبه سیبا میشه من یکی بیخیال خرید اینترنتی و برنامه و ... میشم ....

به نظر من بهتره هرکی همچین چیزی لازم داره همین را بخره چون با این وضعیت ما شاید 100 هزار نفر برنامه نویس تو ایران باشیم که یکی یه ایده میده و بقیه هم همه کار و تخصصشون را میزارن و همون ایده را عملی میکنن ... یه چیزی مثل همون پی اس ها و ....

ضمنا کار اصلی ساختن dll بوده که ایشون انجام دادن ....
نقل قول: به نظر من بهتره هرکی همچین چیزی لازم داره همین را بخره چون با این وضعیت ما شاید 100 هزار نفر برنامه نویس تو ایران باشیم که یکی یه ایده میده و بقیه هم همه کار و تخصصشون را میزارن و همون ایده را عملی میکنن ... یه چیزی مثل همون پی اس ها و ....
اینم حرفیه ،
باور کردنی نیست !!! مثل یک سناریو یک کاربر 10 پسته محصولی را معرفی میکنه و یک کاربر 1 پسته برنامه اش را میخره و کرک میکنه و میزاره واسه دانلود ....

چرا این فایل نباید backdoor رو سرور باز کنه ؟ خیلی مشکوکه ....
اولا من کاربر 1 پسته اینجام برو persiantools رو ببین بعد اقا هادی هم کاربر 10 پسته نیست برو ببین
حالا مدیرا پاک کردند

ولی خوب نبود پاک کردید بک مک هم نداره خودتو مسخره نکن ایشون می خواست بفروشه من هم کرک کردم اصلا اشتباه کردم

همون بهتر هادی بفروش
سلام دوست عزیز من این فایل dll رو چجوری بازش کنم ؟
نمیدونم من هیچی نمدونم
به دلایلی بهتره فعلا خودم داشته باشم
ببخشید
هادی بخوهد می ده به همه یا بخرید
به بچه های فاروم اینجا هم رایگان میدم ...
هر کسی خواست اسم دومینشو ایمیل بزنه تا لیسانس تعریف کنم براش
sales@php45.com

با تشکر از مهدی عزیز
چطور لیسانس چس هست ؟

منظورتون دامین سایت ؟
صفحه‌ها: 1 2 3