ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جستجوي هوشمند (حساس به حرف و ...) و جستجو به سبک گوگل ( نوعي ديگر )
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
خوب هستيد
مرسي از ترفندي كه اموزش داديد
يك سئوال اگر در تك باكس از كتيشن استفاده كنيم و يا ' بازم جوابي پيدا ميكنيم ؟
به اميد ديدار
'
سلام
خوب هستيد
تست كرديد ؟

بازم ممنون از جوابي كه داديد
سلام
در بعضي از سلكتهاي اس كيو ال  علامتهايي  هستند كه ارر مي دن مثل كتيشن و بعضي وقتها علامت [ و...
براي برطرف كردن اينجور ارر ها بايد از دستوراتي مثل تعريف keyasciiبراي برنامه و يا استفاده از دستور كشف خطا و ... استفاده كرد.
ولي اين برنامه فقط براي آموزش گريد هست .
سلام
درسته نوشته مکتوب نیست .
ولی من شخصا خیلی وقته در همه برنامهها از این روش استفاده می کنم.
موفق باشید
بای
آقا "سعيد" کتيشن براي دستورات اس کيو ال مشکل درس ميکنه و ارور ميده
ولي خب دبل کتيشن مشکلي نداره
اگه دقيقا سوال شما اين بوده باشه که در تکست باکس کتيشن بزنيد و اون دنبالش بگرده خب جوابش اينه که ارور دستورات اس کيو ال رو ميگيره
من براي حل مشکل محدود کردن رو پيشنهاد ميدم
دستورات اس کيو ال با | ][ ' مشکل دارند و با فشار اين دکمه ها در تکست باکس براي سرچ ارور ران تايم ميدن
خب شما با تابع MID و ... و شرط ، تکس باکستون رو محدود کنيد اگر فلان کليدها زده شد فلان کار را انجام بده (تابع MID به خاطر اينکه معلوم نيست کاراکتر غير مجاز چندمين حرف توي تکس ما هست : مثلا کاربر \:' وارد ميکنه)
" دوستان اگر راه بهتر و جالبتري به ذهنشون ميرسه ، مارو هم بي خبر نذارن"
سلام
ممنون از راهناميتون .
دقيقا معلومه اين دستور مشكل داره  و كامل نيست .
ببنيد براي حل اين مشكل و مشكلات ديگر بهتر است از نابع instr استفاده شود .
يعني
کد:
select * from mytable where instr(mytable.myfild,""" & outsearchtext & """, )<>0

اين كد توي اكسس جواب ميده نميدونم توي ديگر اديتا بيس ها جواب ميده يا نه تست نكردم

اميدوارم كمك كنه
سلام .فكر نمي كنم ارر كتيشن دليل بر ناقص بودن اين دستور باشه. خيلي راحت ميشه با يكي از روشهايي كه قبلا من گفتم و يا كينگ گفته  اين اشكال رو برطرف كرد ضمن اينكه اين دستور سرعت بسيار بالايي داره و اكثر برنامه نويس ها ازاين دستور  استفاده مي كنند.
سلام ممنون از راهنمایی های شما
من با sqlکار نکردم ودارم با اکسس کار می کنم اگه امکانش براتون هست نمونه فایل برای این نوع جستجوی حرف به حرف رو بذارید .
صفحه‌ها: 1 2