ايران ويج

نسخه‌ی کامل: داشتن انجمن اختصاصی، آپلود سنتر و نظرسنجی برای وبلاگ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام. دوستان من چه طور ميتونم به وبسايتم يه فروم اضافه كنم؟ بايد بخرم يا مجاني هم هست. آپلود سنتر چي؟ يه سوال ديگه اينكه چه طور قسمت نظرات (مثل توي وبلاگ‌ها) درست كنم؟

دلیل ویرایش: لطفاً در ایجاد تاپیک جدید از نام های مناسب و کامل که معرف کل محتوای تاپیک است استفاده نمائید. من نام این تاپیک را ویرایش کردم.

با سلام ،

دوست عزیز یواش تر تا ما هم بهتون برسیم دوست عزیز. ;)

1. اگر هاست خریداری کردید و مشکل فضای وب ندارید میتونید نرم افزار PHPBB رو از سایت PHPBB.IR دریافت کنید و نصب کنید.
اما اگر از سایتهای رایگان که در آنها PHP فعال نیست و یا وبلاگ ها استفاده میکنید میتونید با عضویت در سایت IRANKOREA.COM براحتی صاحب یک انجمن PHPBB اختصاصی با تمامی جزئیات و بخش مدیریت آن شوید.

2. سورس آپ لود سنتر هم وجود دارد و میتونید در گوگل سرچ کنید و یا سری به سایت PHP45.COM بزنید ، کدهای خوبی پیدا میکنید. (البته لزوماً هاست شما باید PHP ساپورت باشد)

3. در مورد ساخت نظرسنجی برای وبلاگها هم سوالتون تکراری بود در همین انجمن مطرح شده. به هر حال میتونید از سایت WEBGOZAR.COM سرویس بگیرید.

باتشکر
نبی