سلام.
تابعی میخوام که زمان لاگین کردن تو یوزر رو برگردونه.
یعنی یه تایمر که از زمان لاگین کردن تو یوزر شروع به شمارش کنه و بعد از لاگ آف قطع شه و دوباره هنگام لاگین کردن از 0 شروع به شمارش کنه.
چیزی شبیه تابع GetCurrentTime یا GetTickCount که از زمان بالا اومدن ویندوز شروع به شمارش میکنه. ولی با لاگ آف کردن و دوباره لاگین کردن از 0 شروع نمیشه.
من تابعی میخوام که با هر بار لاگین کردن از 0 شروع به شمارش کنه.
پیمان جون خیلی چیز جالبی گفتی
من رفتم کل API های مشکوک رو چک کردم آخه خودمم اگه این تیریپی (منظورم با API هست) بشه یه همچین کاری کرد بدرد منم میخوره
بازم میگردم
ولی حالا برای اینکه یه چیزی هم گفته باشم چون خودم هم به اون زمان احتیاج داشتم برنامه رو تو استارت آپ میزاشتم تا اون برام Time بگیره
به هر حال موضوع جالبی
سلام
جواب سوالتو داخا انجمن سایتومن دادم
توابع API ترمینال سرویسز زو هم چک کنید !
مرسی Iron جان اگه منظورت اینه که زمان شروع بعضی از Service ها رو که با شروع ویندوز شروع به کار میکنن رو بگیریم واقعا گل کاشتی
نقل قول: مرسی Iron جان اگه منظورت اینه که زمان شروع بعضی از Service ها رو که با شروع ویندوز شروع به کار میکنن رو بگیریم واقعا گل کاشتی
این چیزی که شما فرمودید هم می شه ولی منظور من این نبود
منظور من این توابع هست :
http://msdn.microsoft.com/library/defaul...erence.asp
سلام.
خود منم قبل اینکه تاپیک بزنم خیلی از API ها رو چک کردم. هر APIیی که توش کلمه تایم بود رو چک کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
در مورد گذاشتن برنامه تو استارت آپ زیاد جالب نیست. احتمال خطا زیاده.
ولی گرفتن زمان ران شدن پروسه هایی مثل explorer یا services یا spoolsv یا ... جالب تره که pswin هم تو انجمنش به این موضوع اشاره کرد.
برنامش سادست مینویسم میذارم این جا. ولی اگه API بود جالب تر میشد.
سلام.
این برنامه اسم یه پروسه رو میگیره و زمان ران شدنشو میده.
حالا اگه اکسپلورر باشه در واقع زمان لاگین کردن یوزر رو میده.
واسه سرویس ها جواب نمیده چون از OpenProcess استفاده کردم و این API نمیتونه سرویس ها رو باز کنه.
کد:
Private Declare Function CreateToolhelp32Snapshot Lib "kernel32" (ByVal dwFlags As Long, ByVal th32ProcessID As Long) As Long
Private Declare Function Process32First Lib "kernel32" (ByVal hSnapshot As Long, lppe As PROCESSENTRY32) As Long
Private Declare Function Process32Next Lib "kernel32" (ByVal hSnapshot As Long, lppe As PROCESSENTRY32) As Long
Private Declare Function OpenProcess Lib "kernel32" (ByVal dwDesiredAccess As Long, ByVal bInheritHandle As Long, ByVal dwProcessId As Long) As Long
Private Declare Function CloseHandle Lib "kernel32" (ByVal hObject As Long) As Long
Private Declare Function GetProcessTimes Lib "kernel32" (ByVal hProcess As Long, lpCreationTime As FILETIME, lpExitTime As FILETIME, lpKernelTime As FILETIME, lpUserTime As FILETIME) As Long
Private Declare Function FileTimeToLocalFileTime Lib "kernel32" (lpFileTime As FILETIME, lpLocalFileTime As FILETIME) As Long
Private Declare Function FileTimeToSystemTime Lib "kernel32" (lpFileTime As FILETIME, lpSystemTime As SYSTEMTIME) As Long
Private Type PROCESSENTRY32
dwSize As Long
cntUsage As Long
th32ProcessID As Long
th32DefaultHeapID As Long
th32ModuleID As Long
cntThreads As Long
th32ParentProcessID As Long
pcPriClassBase As Long
dwFlags As Long
szExeFile As String * 260
End Type
Private Const TH32CS_SNAPALL = &HF
Private Const PROCESS_ALL_ACCESS = &H1F0FFF
Private Type FILETIME
dwLowDateTime As Long
dwHighDateTime As Long
End Type
Private Type SYSTEMTIME
wYear As Integer
wMonth As Integer
wDayOfWeek As Integer
wDay As Integer
wHour As Integer
wMinute As Integer
wSecond As Integer
wMilliseconds As Integer
End Type
Private Sub Command1_Click()
Dim FT0 As FILETIME, FT1 As FILETIME, ST As SYSTEMTIME
Dim ProcessInfo As PROCESSENTRY32
Dim strExeName As String
Dim hSnapshot As Long, hProcess As Long, lngNextProcess As Long
hSnapshot = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPALL, 0)
ProcessInfo.dwSize = Len(ProcessInfo)
lngNextProcess = Process32First(hSnapshot, ProcessInfo)
While lngNextProcess
strExeName = Left(ProcessInfo.szExeFile, InStr(ProcessInfo.szExeFile, vbNullChar) - 1)
If UCase(strExeName) = UCase(Text1.Text) Then
hProcess = OpenProcess(PROCESS_ALL_ACCESS, 0&, ProcessInfo.th32ProcessID)
GetProcessTimes hProcess, FT1, FT0, FT0, FT0
FileTimeToLocalFileTime FT1, FT1
FileTimeToSystemTime FT1, ST
MsgBox "This Process Was Started At " + CStr(ST.wHour) + ":" + CStr(ST.wMinute) + "." + CStr(ST.wSecond) + " on " + CStr(ST.wMonth) + "/" + CStr(ST.wDay) + "/" + CStr(ST.wYear)
CloseHandle (hSnapshot)
Exit Sub
End If
lngNextProcess = Process32Next(hSnapshot, ProcessInfo)
Wend
MsgBox "Cant Find This Process", vbOKOnly
End Sub
نمی شه رو پروسس ها حساب کرد چون مثلآ همین اکسپلورر که از
همشون به نظر مطمعن تر می آد رو دیدی که بعضی وقتها که ویندوز قات
می زنه بسته می شه و از نو باز می شه
سلام.
الآن اومدم بگم دیدید بعضی وقت ها پنجره ها قفل میکنن و اکسپلورر رو end task میکنیم و دوباره ران میکنیم. با این کار زمان اجرای اکسپلورر برابر now میشه. که دیدم خسرو قبل من گفته.
ولی شاید بشه رو سرویس ها حساب کرد. به جای باز کردن پروسه یه سرویس رو باز میکنیم. سرویس ها که دیگه بسته نمیشن. چون بسته شدنشون برابر با ریست شدنه.
من یه تابع پیدا کردم که از وقتی ویندوز می آد بالا شماره می ندازه
بدردت می خوره ؟
در کل مدت زمان بالا آمدن ویندوز رو می ده