سلام
وقتی در وی بی دات نت فایل EXE درست می کنم فقط کامپیوتری می تواند ان را ببیند که وی بی دات نت داشته باشد. یکی از برنامه های وی بی دات نت را دیدم که بدون نیاز به نصب بودن وی بی دات نت هم اجرا شد.
می خواشتم بدونم در این زمینه باید چه کار کنم.؟
فایل خروجی ویژوال استدیو دات نت ، همگی ، احتیاج به frame work .net دارن . احتمالا روی اون سیستم فریم ورک نصب بوده .
amirjan نوشته است:فایل خروجی ویژوال استدیو دات نت ، همگی ، احتیاج به frame work .net دارن . احتمالا روی اون سیستم فریم ورک نصب بوده .
سلامی دوباره
خوب این یعنی یک نفر که یک ویندوز ایکس پی داره و اصلا نمی دونه ویژوال بیسیک دات نت چی هست نمی تونه فایل EXEساخت من رو اجرا کنه؟
در ضمن من دو تا فایل ویژوال بیسیک دات نت داشتم یکیش ساخت خودم بود اون یکی ساخت amir Civil وقتی ویندوزم رو عوض کردم مال خودم دیگه اجرا نشد ولی مال amri civil اجرا شد.
سوال من اینه امیر چی کا کرده بود؟شما می دونید
نقل قول: خوب این یعنی یک نفر که یک ویندوز ایکس پی داره و اصلا نمی دونه ویژوال بیسیک دات نت چی هست نمی تونه فایل EXEساخت من رو اجرا کنه؟
نه ! نمیتونه .
شاید یکی از شباهت های vb6 و . net اینه که هیچکدوم عملیات کامپایل رو انجام نمیدن ! هر دو به ران تایم های خودشون احتیاج دارن . vb6 به msvbvm60.dll و برنامه های .net به framework . یعنی اینا باید وجود داشته باشن .
حالا این که amircivil چی کار کرده رو من نمی دونم .
چرا از خودش نمی پرسی ؟
خوب حتما شما يا .net 2.0 ساختي ... سرويس پک دو فکر کنم خودکار .net 1.1 رو نصب کنه .. اينطور نيست ؟