۳۰-شهریور-۱۳۸۳, ۱۶:۲۳:۰۷
vahid_mortezavi نوشته است:اقا اگه لطف كنيد و به اين ادرس يه دعوت نامه بفرستيد ممنون ميشم
noroozi_nekoo@yahoo.com
موفق باشيد
سيد وحيد مرتضوي زاده
آقا فرستاده شد . :arrow: :arrow: :arrow:
vahid_mortezavi نوشته است:اقا اگه لطف كنيد و به اين ادرس يه دعوت نامه بفرستيد ممنون ميشم
noroozi_nekoo@yahoo.com
موفق باشيد
سيد وحيد مرتضوي زاده
AsefSoft نوشته است:نقل قول: راستي به رفيق رفقا بگو بيان بابا ، اين جي ميل ها رو دستم باد كرده !!!
خواب من اي دي رفيق رفقا رو ميدم و شما واسشون ميفرستي :wink:
آخه رفقام زياد اهل برنامه نويسي و اين حرفا نيستن :cry:
amirjan نوشته است:AsefSoft نوشته است:نقل قول: راستي به رفيق رفقا بگو بيان بابا ، اين جي ميل ها رو دستم باد كرده !!!
خواب من اي دي رفيق رفقا رو ميدم و شما واسشون ميفرستي :wink:
آخه رفقام زياد اهل برنامه نويسي و اين حرفا نيستن :cry:
نشد ديگه !!! بايد اينجا عضو باشن ، قرارمون هم از اول همين بود . :wink: :arrow:
v-mashmoolie نوشته است:آقا امير اگه مي شه يك دعوت نامه واسه دوست ما بفرست . البته تو سايت عضو هست ولي كمي سرش شلوغه . مثل من . مي گم زود زود بياد تو سايت و فعال تر بشه . حالا اين دفعه رو به خاطر من
m_joodie@yahoo.com
ممنون مي شم .
راستي يادم رفت بگم . بابا من هر كاري مي كنم نمي تونم سمبل خودمو بزارم كنار اسمم . اگه ممكنه در اين مورد بيشتر توضيح بدين . آقاي گسترش گفته بودن ولي نشد . امير جان شما چطور اون سمبل رو كنار اسمت گزاشتي .
با تشكر ـ مشمولي
نقل قول: اون بالا يه جا نوشته "مشخصات كاربري" . اونو بزن . صفحه كه لود شد ،پايين پايين يه جا يه فيلد كه مربوط به URL سمبل شماست
vahid_mortezavi نوشته است:اقا امير باور كن من نه پر رو ام نه مي خوام سو استفاده كنم فقط به يكي از اقوام قول دعوت نامه داده بودم اما ندارمپس به شرطي كه آقا آصف هم آي دي يكي از رفقاشو بده ، كه نامردي نشه !! (يكي واسه اقوام شما و يكي هم برا رفقاي آقا آصف !!)
من شرمنده ام
اگه ميشه به اين ايميل يه دعوت نامه بده
zz_mortezavi@yahoo.com
ممنون
AsefSoft نوشته است:بابا بالاي فروم ها !!! "مشخصات كاربري" ، اين --> http://www.iranvig.com/modules.php?name=...ditprofileنقل قول: اون بالا يه جا نوشته "مشخصات كاربري" . اونو بزن . صفحه كه لود شد ،پايين پايين يه جا يه فيلد كه مربوط به URL سمبل شماست
امير جان من اين جاي سمبل رو پيدا نكردم.
يك كم بيشتر توضيح بده :?:
عجب مكافاتي داريما
هرچي ميگردم نيست كه نيست فقط يه جا هست كه آيكون هاي از پيش آماده هست