۰۹-شهریور-۱۳۸۵, ۰۶:۴۱:۵۱
۰۹-شهریور-۱۳۸۵, ۱۰:۳۴:۰۱
راحت ترين راه استفاده از Taskkill خود windows هستش اين کد رو توی فايل Batch بنويس بعد هم اجرا کن
کد:
@echo off
taskkill /im Explorer.exe /f
۱۰-شهریور-۱۳۸۵, ۰۳:۱۴:۲۸
PouriaAmid نوشته است:راحت ترين راه استفاده از Taskkill خود windows هستش اين کد رو توی فايل Batch بنويس بعد هم اجرا کنآقا خیلی ممنون ...
کد:@echo off
taskkill /im Explorer.exe /f
فقط وقتی من Help این دستور رو نیگاه کردم چنین سوئیچ هایی نداشت !
میشه بیشتر توضیح بدید ...
۱۰-شهریور-۱۳۸۵, ۰۳:۴۶:۰۶
اين دستور از خود کرنل اجرا ميشه و خيلی ساده کار ميکنه ، حقيقتش منم انقدری باهاش ور نرفتم ولی چند تا از نکته ها و پارامتر ها يی که ممکنه به دردت بخوره رو برات مينويسم.
اين پارامتر زمانی به کار ميره که بخوای برای بستن proccess از اسم فايل استفاده کنی مثل همين مثال که بالا برات گزاشتم ، ولی اين دستور رو ميشه با pid هم استفاده کرد که من ترجيح ميدم چون ممکنه با اون اسم برنامه ديگه ای هم بسته بشه واسه همين مطمئن تره. اگه از pid استفاده کنی دستور اينجوری ميشه:
يعنی فقط به جای /im پارامتر /pid اضافه ميشه.
پارامتر آخر هم يعنی forcefully و کارش هم اينه که تا زمانی که proccess بسته نشده به کارش ادامه ميده
يه پارامتر ديگه هم هست که به جای f استفاده ميشه اونم t هستش. اين يکی زمانی به درد ميخوره که برنامه چند تا زير برنامه يا همون child proccessداشته باشه، اين پارامتر همه رو ميبنده. يه نکته ديگه هم اينکه اين دستور حتی به شکل remote هم کار ميکنه ولی مهدود تر.
اميدوارم به دردت خورده باشه
موفق باشی
کد:
/im - Image Name
کد:
taskkill /pid 2452 /f
پارامتر آخر هم يعنی forcefully و کارش هم اينه که تا زمانی که proccess بسته نشده به کارش ادامه ميده
يه پارامتر ديگه هم هست که به جای f استفاده ميشه اونم t هستش. اين يکی زمانی به درد ميخوره که برنامه چند تا زير برنامه يا همون child proccessداشته باشه، اين پارامتر همه رو ميبنده. يه نکته ديگه هم اينکه اين دستور حتی به شکل remote هم کار ميکنه ولی مهدود تر.
اميدوارم به دردت خورده باشه
موفق باشی
۱۱-شهریور-۱۳۸۵, ۰۴:۴۷:۵۸
ممنون از توضیحاتتون ...
من اول فکر کردم دستور TSKILL رو گفتید و بعد وقتی Help ش رو دیدم سویچ IM و ... رو نداشت !!!
این دو تا دستور چقدر شبیه هم هستن !
TSKILL و TASKKILL
بازم ممنون .
من اول فکر کردم دستور TSKILL رو گفتید و بعد وقتی Help ش رو دیدم سویچ IM و ... رو نداشت !!!
این دو تا دستور چقدر شبیه هم هستن !
TSKILL و TASKKILL
بازم ممنون .
۱۹-شهریور-۱۳۸۵, ۲۱:۰۱:۲۸
سلام.
علاوه بر کدی که پوریا گذاشت این کد هم جواب میده.
هر چه پروسه به اسم اکسپلورر باشه میبنده.
علاوه بر کدی که پوریا گذاشت این کد هم جواب میده.
کد:
Tskill Explorer