ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Text To Speech فارسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام.
باید بیبینیم برنامه های TTS انگلیسی از چه روشی استفاده میکنند؟ آیا از موج و فرکانس استفاده میکنند یا یکی دونه دونه حروف رو میگه.
ضمنا ما در زبان فارسی یه مشکلی که داریم، صداها و اشکال مختلف حروف است. مثلا در کلمه "احمدی نژاد" برنامه چگونه تشخیص دهد که این کلمه Ahmadinezhad است،یا Ohmodinozhad ؟ دوم اینکه برخی از حروف هم حالت به هم چسبیده و هم جدا دارند که باید برنامه آنها را تشخیص دهد. به همین دلیل است که برنامه TTS برای زبانهایی چون فارسی و عربی و ترکی نوشته نشده است.
به هر حال هرکاری میکنید به این نکات هم توجه داشته باشید.
اگه ساختین یه خبری به ما هم بدین Biggrin
خوب من می گم شروع کنیم .
ببین اول باید یه صدایی باشه و بعد با تغییر دادن سیگنال می تونیم صدا رو عوض کنیم . بعد باید حروف شناخته شده رو یه دیتابیس کنیم و با علاملاتی نشانه گذاری بشه تا بتونه برنامه بخونه و باید یکی هر کلمه رو با ا ا او بخونه و با حروف مصوت . بعد حله . ولی کار سختیه.
حالا کسی میاد همکاری؟
بای
یه جستجو کنید تو گوگل Text to Speech Persian سرچ کنید یه مقاله انگلیسی هست ولی زیاد واضح نیست چی می گه
یه نفر لال رو تو تلوزیون نشون داد که نوشته بود حالا ما نتونیم بنویسیم!

خیلی جالبه
mri_6889 نوشته است:سلام.
باید بیبینیم برنامه های TTS انگلیسی از چه روشی استفاده میکنند؟ آیا از موج و فرکانس استفاده میکنند یا یکی دونه دونه حروف رو میگه.
ضمنا ما در زبان فارسی یه مشکلی که داریم، صداها و اشکال مختلف حروف است. مثلا در کلمه "احمدی نژاد" برنامه چگونه تشخیص دهد که این کلمه Ahmadinezhad است،یا Ohmodinozhad ؟ دوم اینکه برخی از حروف هم حالت به هم چسبیده و هم جدا دارند که باید برنامه آنها را تشخیص دهد. به همین دلیل است که برنامه TTS برای زبانهایی چون فارسی و عربی و ترکی نوشته نشده است.
به هر حال هرکاری میکنید به این نکات هم توجه داشته باشید.
سلام.
این مشکل تو کلمات انگلیسی هم هست. مثل Chart و Fast که طریقه نوشتن و حروف صدا دارشون مثل همه ولی تلفظشون متفاوته. البته در انگلیسی به اندازه فارسی نیست.
حالا من با این حرفایی که زدم فقط خواستم روحیه بدم که نوشتن انگلیسیشم سخت بوده. ولی نوشتنش. پس ما هم فارسیشو مینویسیم.
سلام.
یه سرچ تو گوگل زدم. تا دلتون بخواد نرم افزار و دیکشنری هست که کلمات فارسی رو تلفظ کنه. البته همشون پولی بودن.
حالا ممکنه بگید چرخ رو دوباره اختراع نکنید. ولی اگه همیشه همین جور دست رو دست بذاریم و بگیم چرخ رو دوباره اختراع نکنیم هیچ وقت پیشرفت نمیکنیم. این جوری همیشه مجبور به پرداخت پول در ازای چرخ هستیم. یه بارم که شده خودکفا بشیم.
ای بابا
اینم نوشته شده که :(
یه برنامه نیست کسی ننوشته باشه .
سلام.
نمیخوای بگی نا امید شدی که. شروع کنیم دیگه. برنامه جالبی میشه ها.
راستی بچه های صنعتی شریف هم یه همچین چیزی نوشتن.
اینم حرفیه . خوب بنویسیم Biggrin
سلام دوستان

ببخشید یهو پریدم وسط !
اگه قراره کار گروهی انجام بشه منم هستم !
تا اونجائی که بتونم کمک میکنم !

موفق باشید
صفحه‌ها: 1 2 3