ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کانکت نشدن به یاهو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام خدمت دوستان عزیز

از دوستان کسی می تونه یه مثال از یه بوتری بزاره که تو همه کامپیوتر ها کانکت بشه ، من سورس 5 یا 6 تا بوتر دارم که اصلا به یاهو کانکت نمی شه و وقتی اونا رو به دوستانم هم می دم فقط تو بعضی از کامپیوتر هاشون اجرا می شه .

واقعا مشکل چیه و چطوری می شه اونو حل کرد
اگه کسی بتونه یه مثال از وی بی بزاره خیلی ممنون می شم.
آقای mosyansar فکر کنم بتونه بهم کمک کنه !

سلام.
کانکت شدن ربطی به کامپیوتر نداره. اگه تو بعضی از سیستم ها کانکت میشه و تو بعضی نمیشه میتونه به ISP مربوط شه. یا ممکنه زیاد تلاش کرده باشی برای لاگین کردن و یاهو IPتو بلوک کرده باشه.
کدی ندارین که کانکت شه؟
نه من اینجوری فکر نمی کنم ، من توی کافی نت روی 8 تا سیستم امتحان کردم و فقط روی 5 تاش کانکت شد.
من هنوز هم برام سواله که چطوری یاهو روی همه کامپیوترها کانکت می شه ، یا روبات آقای مشاطان ( رویا ) ولی چرا روباتی که من خودم درست کردم یا اکثر بوتر ها اینطوری نیستند !
یه جایی خوندم نوشته بود اگه ویندوزتون امکانات فارسی داره باید از کنترل پنل و ... زبان های آسیایی را کلا پاک کنیم البته هنوز امتحان نکردم
(ولی این اصلا خوب نیست یه برنامه رو بعضی از کامپیوتر ها کانکت بشه و روی بعضی ها کانکت نشه)

از دوستان کسی بتونه کمکم کنه ممنون می شم.
سلام دوست عزیز
از اونجایی که من تا 2 روز دیگه دارم اینترنت رو ترک می کنم دارم این چند روز رو به همه حال میدم
هرکی ازم هرسوالی کرده کامل توضیح دادم و هرچی می دونستم گفتم
اینجا هم بنا به همین دلیل این موضوع رو توضیح میدم:
علت کانکت نشدن برنامه در بعضی سیستم ها بر می گرده به زبان non-unicode programs ویندوز شما
اگر زبان non-unicode programs سیستمی که توش عمل کامپایل از سورس به فایل EXE انجام گرفته باشه ، مانند سیستمی باشه که فایل EXE رو اجرا می کنه ، برنامه بدون هیچ مشکلی به یاهو وصل میشه ، اما اگر زبان non-unicode programs سیستم های مبدا و مقصد یکی نباشند مشکل پیش میاد
من بعد از فهمیدن این مشکل یک OS Detector نوشتم
این برای دو حالت زبان non-unicode programs فارسی و انگلیسی ( ایالات متحده آمریکا ) نوشته شده و مشخص می کنه که کدام حالت وجود داره
در ضمن تمام برنامه های یاهو تولز من دو ورژن دارند که یکی از آن ها با ویندوز با زبان non-unicode programs فارسی و دیگری با زبان non-unicode programs انگلیسی کامپایل شده اند که حداقل یکی از اونها روی هر سیستم جواب میدن
من این موضوع رو تا به حال جایی مطرح نکرده بودم ، ولی از اونجایی که من خودم خیلی به این سایت ایرانویج مدیون هستم ، گفتم حالا که دارم اینترنت رو ترک می کنم چیزی هم به دیگران یاد داده باشم
قربون همگی
خدانگهدار
سلام.
درسته. نباید رو سیستمت زبان فارسی نصب باشه. من این رو عملا تجربه کردم و دیدم سیستم هایی که زبان فارسی دارن این مشکل رو هم دارن.
یه مساله دیگه هم اینه که سیستمت باید ویندوزی باشه که با سیدی بوت نصب شده باشه. منظورم اینه که اگه رفته باشی تو یه ویندوز دیگه و این ویندوز رو نصب کرده باشی مشکل پیش میاد و باید تو ویندوز اولی برنامه رو چک کنی.
خوب می خوای بوتر خارجی نصب کنی انگلیسی کن زبانتو .
از همه دوستان ممنونم.
Soheilvb نوشته است:خوب می خوای بوتر خارجی نصب کنی انگلیسی کن زبانتو .
سلام.
اصلا فارسی نباید نصب باشه که بخوای انگلیسی کنی.
خوب فارسی نصب باشه ولی انگلیسی باشه اشکالی نداره
سلام.
تا اونجا که یادمه وقتی فارسی رو نصب میکردم ولی زبان هم انگلیسی بود مشکل پیش میومد. حتما باید فارسی رو پاک میکردیم.
صفحه‌ها: 1 2