ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مسابقه ویروس نویسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
من خیلی دوست داشتم حیف که دارم میرم مشهد دانشگاه تا 3 ماه دیگه نیستم :))
ولی همین الانش هم یک ویروس هارد پرکن در صفحا اول سایت گزاشتم
می شه بگید جایزش چیه Biggrin
جایزهd: یه عدد خروس قندی!
والا جایزه مادی خاصی نداره! فقط اسم برنده رو اعلام میکنیم و درصورت تمایل اون طرف میتونه مدیر قسمت ویروس نویسی تو فروم تازه تاسیس ما باشه (بگو جایزه نمیدیم تو یه جمله دیگهd:)
Biggrin
یه ذره زودتر می گفتی خیلی خوب می شد .
راستی پی اس می تونه تو این مسابقات شرکت کنه؟
؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
بای
البته پی اسایی که می شه با سرور ارتباط برقرار کرد.
مشخصات:
زبان برنامه نویسی: دلفی
حجم ویروس : 7 کیلوبایت
اسم ویروس : JeyJey.Hiddener.W32
عملکرد : مخفی سازی پنجره ها و پایین آوردن سرعت سیستم به مرور زمان
Startup : در رجیستری و غیر قابل شناسایی توسط آنتی ویروس ها و تکثیر در شاخه سیستم ویندوز
لینک دانلود :

http://jeyjey.persiangig.com/Download/Je...er.W32.exe
خیلی ویروس نازی هست
مزسی
سلام
دوستان فقط تا يك مهر وقت دارين سورس ويروس ها تون رو به ايميل pswinpo@gmail.com بفرستين. توجه كنيد كه فايل هاي اجرايي مورد قبول نيستند . و شما ميتونيد در فروم ps-ware.net به دفاع از ويروس خودتون بپردازيد. توجه كنيد كه تمامي سورس ها در اختيار همه قرار ميگيره.
کسی نمیاد این همه زحمت بکشه سورسشو بذاره واسه دانلود آخرشم هیچی!
اگه به الگوریتم خاصی نیاز داری یا اگه سورس خاصی نیاز داری بگو تا خودم سورسشو برات ردیف کنم دیگه مسابقه و .... این حرفا چیه ;):d
سلام . مسابقه منتفی شد به علت کم بودن مشتری ها . انشالا در یه فرصت مناسبتر ...
راستی ویسکرمی جان بازم که از اول شروع شد!؟!
سلام آرش جان
ببین عزیزم از اولش فکر نکنم قرار بوده کسی تو مسابقه سورس ویروس نویسی شرکت کنه در ثانی من نه قصد کوچیک کردن کسی رو دارم نه اینکه می خوام به کسی توهین کنم ولی اگه قرار یه چیز دیگه ای بوده از اولش می گفتین که وقتمونو پای نوشتن ویروس حروم نکنیم حالا هم که دارین میگین منتفی به هر حال قصد توهین نداشتم فقط خواستم این وسط یه سری مسائل روشن بشه
همین
صفحه‌ها: 1 2 3