ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ایران ویج چطوری تأمین میشه؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
من چند تا سؤال در مورد ایران ویج داشتم.
اول اینکه توی ایرانویج و فرومش فایلهای زیادی آپلود شده و هر روز بر تعدادشون افزوده میشه. خوب این مستلزم فضای بسیار زیادی است. من تا آنجایی که میدونم حجمی که هاستینگها میدن، بشتر از 3 یا 4 گیگابایت نیست اما این حجم ایرانویج بیشتر از اینها است و هر روز به علت آپلودها دست کم 50 مگا بایت به اون اضافه میشه. خوب این قضیه تأمین فضا از چه قراره؟
دوم همچین سایتی مثل ایراویج با هاستینگ و دامین و ... دست کم سالی 80 هزار تومان خرج داره. این هزینه ها از کجا تأمین میشه؟

متشکرم.
سلام.
نقل قول: اما این حجم ایرانویج بیشتر از اینها است
نه نه . اونقدر ها هم حجم نداره . ( هر چند حجم فعلی کافی نیست ). اگر دقت کرده باشی سورس هایی که تو ایران ویج قرار داره ، به اون صورت حجم نداره . هر بار حداکثر فکر می کنم 300 کیلو بایت بشه آپلود کرد . ( قسمت برنامه ها )
نقل قول: هر روز به علت آپلودها دست کم 50 مگا بایت به اون اضافه میشه.
اینجا رو ببین : http://www.iranvig.com/status/2006-04-apr.htm
این آمار مال اپریل 2006 هست ، اگر دقت کنید میبینید که حدودا 11 گیگ پهنای باند مصرف شده . البته این ما 5 ماه پیش هست که تا اونجایی که من تو جریان هستم به مرز 15 و 16 هم رسیدیم. که حتما بارها بارها دیدی 3 ، 4 روز قبل از اینکه پهنای باند جدید به سایت اختصاص داده بشه ، ( یعنی مثلا 26 ، 27 ماه ) پهنای باند تموم شده ...
اون اول که فروم رو عوض کرده بودیم ، فکر می کنم 3 و 4 روز بعدش پهنای باند تموم شد که بعد کلی صحبت کردن مهدی با هاست ، 2 و 3 گیگ فکر می کنم گرفتیم ...
خلاصه که هنوز با هاست مشکل داریم دیگه . ( احتیاج شدید به اسپانسر )
نقل قول: ... دست کم سالی 80 هزار تومان خرج داره. این هزینه ها از کجا تأمین میشه؟
آی گفتی ! ... همه این مخارج توسط شخص اشکان خان تامین میشه که فشار زیادی رو به آقا اشکان میاره .

اسپانسر ، اسپانسر ، ... ):
خوب دست آقا اشکان طلا
بعد بعضی ها میان اینجا انجمن رو زیر سوال می برن واقعا که
این آقا اشکان(که دستشون طلای سفید) مخارج رو از جیب خودشون تأمین میفرمایند یا پول تو جیبی رو اینجوری مصرف میکنند؟
فعلا خداحافظ
80 تومن نیست و 200 تومن هست ...
بلی خودشون میدن
mri_6889 نوشته است:دوم همچین سایتی مثل ایراویج با هاستینگ و دامین و ... دست کم سالی 80 هزار تومان خرج داره. این هزینه ها از کجا تأمین میشه؟
سایت ما که در برابر ایرانویج فسقلی حساب میشه!, سالی 60 تا 70 تومن خرج داره! ایرانویج که دیگه با این همه فضا و ... اونم از پرشین تولز (که قیمتاش همچین ارزونم نیست) خیلی بیشتر میشه