ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ذخیره کردن اطلاعات حاصل از شرط WHERE
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

من 1 برنامه نوشتم که می آد و با استفاده از ADODC و Datagrid و دستورات SQL از یک دیتابیس Access یک سری رکورد رو که شرط خاصی دارن استخراج می کنه، مثلاً کدی که براش نوشتم اینه:
کد:
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Authors WHERE Author='Farid'"
حالا من این اطلاعات استخراج شده رو تو Datagird می بینمQuestion

مشکل اینجاست: من می خوام این اطلاعات رو تو 1 دیتابیس دیگه که دقیقاً از همین فیلد ها و 1 Table با همین نام تشکیل شده، ذخیره کنم. به عبارتی من می خوام اطلاعات حاصل از شرط رو Save as کنم تو دیتابیس دیگه ایExclamation
سلام دوست من
من هم اين مشكل رو داشتم
مجبور شدم يك بانك جديد بسازم.
بانك اصلي رو سلكت كنم و اطلاعات سلكت شده رو داخل بانك جديد بريزم. البته بايد اول بانك جديد رو خالي بعد اطلاعات رو ركورد به ركورد در بانك جديد بريزي.
اگه دوستان راه بهتري داشتند خيلي دلم مي خواد بشنوم.
دوست عزیز
اگه می تونی, لطف کن و کد کارهات رو هم برام بنویس, البته با توضیحی که دادی متوجه شدم ولی می خوام مطمین بشمTongue
سلام اپتدا بايد بانك فرعي رو اگه اطلاعاتي داخلش هست پاك كني. من اينجا از ديتااينواير منت استفاده كردم. شما مي توني اون رو به adodc تغيير بدي. من اطلاعات اصليم رو در يك گريد نمايش دادم و با استفاده از تكستهايي كه داشتم فيلتر مورد نظر انجام دادم بعد با استفاده از يك كامند بانك فرعي رو پاك مي كنم
DataEnvironment1.rsCommand5.Open
DataEnvironment1.rsCommand5.MoveFirst
Do
If DataEnvironment1.rsCommand5.EOF = True Then
Exit Do
Else
DataEnvironment1.rsCommand5.Delete
DataEnvironment1.rsCommand5.MoveNext
End If
Loop
End If
DataEnvironment1.rsCommand5.Close
Form2.Show
با نمايش فرم 2 اطلاعات فيلتر شده گريد فرم 1 ركورد به ركورد به گريد فرم 2 اضافه ميشه.
تو لود فرم 2 بانك فرعي رو addnew مي كني و بانك اصلي سلكت شده رو MoveFirst بعد فيلد هاي بانك اصلي رو داخل بانك فرعي ميريزي و با استفاده از حلقه اينكار رو تا زماني كه به پايان بانك سلكت شده اصلي برسي ادامه مي دي.
براي انتقال اطلاعات سلكت شده به اكسل من مجبور شدم كه اين كار رو انجام بدم. شايد دوستان طرح بهتري هم داشته باشند.
در ضمن بانك اصلي و فرعي بايد دقيقا مثل هم فيلد بندي شده باشند.