ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال فوری ! یک مشکل غیر منطقی!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من تازه وارد تویه این بخش هستم .

من یه سوال خیلی فوری دارم و خواهشن هر کی بلده سریعتر جواب بده ممنون میشم

من یه برنامه ای رو نوشتم تویه ای اس پی زبانشم ویبی یه کانتره .
من این رو روی IIS اجرا می کنم به من گیر دسترسی میده
طرز کارشم اینجوریه که هر دفه که سایت باز میشه میره و یه فایل تکست رو باز میکنه و عدد داخل اونو می خونه یه واحد اضافه میکنه و سیو میکنه منتهی نمیدونم چرا موقعی کر رو مد رایت باز میکنم میگه که
Bad file mode (موقع نوشتن)
موقعی هم که با مد اپندینگ باز می کنم میگه
Premission denied
حالا موندم که چه جوریه چرا نمیشه !
اما اگر شما ایده ای دارید برای کانتر اگه بگید ممنون میشم
راستی یه چیزی هم که بلد نیستم اینه که چه جوری میشه فایل تکست رو پاک کرد . تا دوبار یه عدده دیگه جاش نوشت.
در ضمن دسترسی ها رو هم از ای ای اس هم رید و هم رایت رو علامت زدم
اگر کسی نتونست سر در بیاره یه کانتر به من بده
لطفا هر چه سریع تر کمکم کنید

کد:
<%@ language=VBScript %>
<html>
<head>
<title>Counters</title>
</head>
<body>
<center>
<B>
<%
    Dim strPath
    strPath = Server.MapPath("number.txt")
    Set objFSO = Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    Set objOpenFile = objFSO.OpenTextFile(strPath , 8)

lngCounter = Trim(objOpenFile.ReadLine)
    lngCounter = lngCounter + 1
    Response.Write lngCounter
    objOpenFile.Write(lngCounter)
    objOpenFile.Close
    Set objOpenFile = nothing
    Set objFSO = nothing

%>
</B>
</center>
</body>
</html>
آره منم قبلا نوشته بودم .
ولی همون موقع یادمه دوستان گفتن که اولا احتمال اشتباه توش خیلی زیاده و هم این که سرعتش پایینه . اگر این کار رو با دیتابیس انجام بدی بهتر هست.
راستی چرا از سایت هایی که این سرویس رو میدن استفاده نمیکنی ؟ الان به نظر من با وجود سایت هایی مثل webGozar.com دیگه لازم به نوشتن کانتر نیست . امکانات شمارنده وبگذر رو ببین :
نقل قول: • تعداد بازديدکنندگان آنلاين
• آمار ورودی از سايتهای ديگر
• آمار کشور بازديدکنندگان
• امکان دانلود گزارشات
• پيش بينی بازديد روزانه
• گزارش نمايش و بازديد به طور مجزا
• آمار ورود از موتورهای جستجو
• آمار روزانه 30 روز گذشته
• آمار ماهانه 6 ماه گذشته
• آمار مرورگر کاربران
• عمق رنگ و وضوح تصوير نمايشگر
• آمار سيستم عامل کاربران
• آمار ساعت های ورود به سايت
• ارائه نمودارهای پيشرفته
من حتما باید این کانتر رو خودم بنویسم
در ضمن این سایت باید کانترش طوری باشه که حتی افلاین هم باشی عمل کنه
در صورتی که سایت هایی که می گی باید حتما وصل باشی تا عمل کنه
یه چیزه دیگه اینکه اصلا باید این مشکل حل بشه چون من یه جایه دیگه از سایت هم می خوام که چیزی تویه تکست بنویسم باز همین اررور دسترسی رو میده
راستی کسی نمیدو.نه چه جوری میشه محتویات فایل رو پاک کرد یعنی تابع اون توی ای اس پی چیه ؟
میخوام عدد قبلی رو پاک کنم و عدد جدید رو بنویسم

دوستان خواهشا سریعا کمک کنید ! .
نقل قول: در صورتی که سایت هایی که می گی باید حتما وصل باشی تا عمل کنه
یعنی چی ؟ متوجه نمی شم.
اونا کارشون همینه . چه ربطی به افلاین و غیر افلاین داره اصلا . خوب کسی که بازدید کنندست ، آنلاین دیگه !
نقل قول: راستی کسی نمیدو.نه چه جوری میشه محتویات فایل رو پاک کرد یعنی تابع اون توی ای اس پی چیه ؟
میخوام عدد قبلی رو پاک کنم و عدد جدید رو بنویسم
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...le&sid=871
در نظر بگیر یه سایت قرار بعضی موقع ها اف لاین کار کنه و کاربرا بتونن از اون به صورت اف لاین استفاده کنند یعنی سایت روی سرور اجرا میشه و بعضی موقع ها هم که سرور به اینترنت وصل میشه اونجا هم کانتر عمل باید بکنه
دستت درد نکنه ولی من هنوز مشکل عدم دسترسی رو دارم برای اون باید چی کار کنم؟
نقل قول: در نظر بگیر یه سایت قرار بعضی موقع ها اف لاین کار کنه و کاربرا بتونن از اون به صورت اف لاین استفاده کنند یعنی سایت روی سرور اجرا میشه و بعضی موقع ها هم که سرور به اینترنت وصل میشه اونجا هم کانتر عمل باید بکنه
من هنوز هم کامل متوجه نشدم ! یعنی میگی سروری که سایت روش قرار داره . کاربر با هاش کار می کنه ؟ و می خواد وصل شه به اینترنت ؟ خوب ؟ بشه . کانتر چرا نباید کار کنه ؟
نقل قول: دستت درد نکنه ولی من هنوز مشکل عدم دسترسی رو دارم برای اون باید چی کار کنم؟
خواهش میکنم . با Permission wizard هم تست کن .
توی IIS فلدری رو که می خوای پرمیشن بدی رو انتخاب کن ، کلیک راست کن و بعد All Task و بعد Permission wizard رو انتخاب کن .
یه نگاه بهش بنداز ، ایشالا که درست شه .
فك كنم منظور ايشون اينه كه، اگر سايت رو روي لوكال هاست مرور كرد، در حالي كه به اينترنت وصل نبود، شمارنده كار كنه.
دوست عزيز، مشكل شما احتمال زياد با Permission wizard حل ميشه، ولي استفاده از ديتابيس منطقي تره.
سلام
قابلیت رایت Permission رو باید فعال کن .مشکلت حل میشه
احتمالا از ویندوز های سری ان تی استفاده می کنی که NTFS هستن
به همین دلیل قابلیت رایت بطور خودکار غیر فعال هست
اگه هم می خوای رو اینترنت قرار بدی باید با پشتیبانی اون هاستینگ تماس بگیری و بگی می خوای قابلیت رایت فعال باشه

خدا نگهدار
آفا کامران درست گفتن یعنی می خوام چه سایت به اینترنت وصل باشه چه نباشه با باز شدن صفحه اولش کانترش عمل کنه .
دستتون درد نکنه ، امنحانشون می کنم
فعلا که تویه این گیر و واگیری کارت گرافیکیمم سوخته!
این Premission که می گید کجاست من روی فولدری می خوام راست کلیک می کنم و پراپرتیز رو می زنم و بعد به سربرگ Home Directory میرم و از اونجا همه دسترسی ها رو علامت می زنم پایین ترشم یه کومبو باکسه که دقیقا یادم نمیاد ولی تویه اسمش پریمیسسیون داشت اونم سه تا گزینشو امتحان کردم نشده حالا میشه دقیقا بگید کجاست
من روی Default Web Page توی درخت کنار ای ای اس کلیک راست کردم All Task رو دیدم اما توش Premission نداشت
Default Web Page هم همون دایرکتوری wwwroot من هستش

خواهشا یه خورد کامل تر توضیح بدید چون من دیگه وقتی برای اومدن اینجا ندارم امروز باید پروژه رو تحویل بدم
آقا دستتون درد نکنه
ما مخلصه همه برو بچ ایران ویج هستم
مشکلم حل شد بلافاصله بعد از گرفتن کارت گرافیکیم حرفی که زدید رو امتحان کردم و مشکلم حل شد
دسته همتون درد نکنه