ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه DBSpy 4.5
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اينم از DBSpy 4.5
البته چون يه مدت از اومدنش مي گذره امکان داره بعضي آنتي ويروس ها (حداکثر 2-3 تا) شناساييش کرده باشند ولي من خودم رو نود32 آپديت شده تست کردم نشناخت

از اينجا دانلود کنيد.

اينم يه عکس از برنامه:

[تصویر:  dbspy.jpg]
خوبه اگه راست ميگي يك برنامه بنويس كه وقتي من وصل مي شوم به اينتر نت شماره تلفني كه دوست دارم براي isp بيوفته مثل پيتزا فروشي اگه برنامه نويسي اين برنامه رو بنويس و لي من پرسيدم اين برنامه عملي بيد ولي به يك مدار الكترونيك هك نياز داره
خودت می گی مدار الکتریکی می خواد.
چه ربطی داره . من می گم انقدر ویروس ننویسید آخر عاقبت نداره اینم یه نوع .....
اگه کسی که اینو می نویسه برنامه نویسه بقیه چی کارن.
شما خودت چی؟
کار نمی کنه که ؟
ميشه آقاي Ewaz بشيني سر جات و چيزي نگي برو بگذار باد بياد
Eblis-248 نوشته است:ميشه آقاي Ewaz بشيني سر جات و چيزي نگي برو بگذار باد بياد
آقای محترم لطفا درست صحبت کنید .
چقدر خشن Biggrin
ولی Eblis-248 کمی درست هم گقتن چون ب استفاده می کنن میفتن سرت که کار نمی کنه . ولی نه اینقدر تند
شرمنده ادمین جان amirjan .
من اگه جای شما بودم مطمئنن آی پی شو از سایت بن می کردم . میدونی چرا ؟ اگه این بنده خدا واقعاً این برنامه کار خودش بود هیچ وقت نمیومد اینجوری برخورد کنه و اینقدر کمبود ادب داشته باشه . بلکه یه برنامه نویس پر حوصله و خوش اخلاقه .
براتون متاسفم . واسه تارنماتون هم که شده باید از این برخوردها جلوگیری کنین . واقعاً حیفه که تارنما به این معروفی این چنین کاربری داشته باشه .....
جهت اطلاع به ادمین ها گفتم .
بازم ممنونم ...
سلام عزيزم من تو يكي از پست هاي اخير از شما و يكي ديگه معضرت خواستم و گفتم كه مدير ان سايت ببخشند و نديده بگيرند بازم ميگم ببخشيد راستي من اين برنامه رو ننوشتم و..... باي
اين برنامه رو من استفاده كردم كار نمي كنه
من رو سرويس پك دو ازش استفاده كردم كه حتي آنتي ويروس هم وجود نداشت
صفحه‌ها: 1 2