"اینکه شد همون کانکت شدن به صورت معمول (گفتم کسی اینجا اینکاره نیست)"
سلام
معمولي يعني چي؟ فك كنم شما اشتباه متوجه شدي، كار با وينساك با كنترل Inet متفاوته، شما بايد به قول شما، مثل كانكت معمولي وصل شي، بعدش درخواست هاتو واسه سرور بفرستي، فرض كن ميخواي يه برنامه واسه نمايش سايتهاي فيلتر شده بسازي، خوب با وينساك به پراكسي سرور وصل ميشه، درخواست HTTP رو براش ارسال ميكني، جواب رو ميگيري و نمايش ميدي. كه صد البته با وينساك كار مشكليه بايد پروتك http رو بلد باشي، دقيق بگو ميخواي چيكار كني؟
ای بابا یعنی من بعده 2 سال هنوز فرق inet و winsock رو نمیدونم ؟
چهل بار گفتم میخوام به واسط یه پروکسی به یه هاست فقط وصل بشم نمیخوام برنامه ضد فلتر یا از این جور دامبولی ها بنویسم ...
برای اولی رو گفتین مونده دومی که خیلی برام مهم تره
نقل قول: ای بابا یعنی من بعده 2 سال هنوز فرق inet و winsock رو نمیدونم ؟
چطور افراد یه سایت تخصصی برنامه نویسی ، امکان داره که به قول شما " این کاره" نباشن ، اما جناب عالی که فقط 2 ساله کار می کنی ، امکان نداره فرق inet و winsock رو ندونی ؟ ... چه خوب میشد یه کم از غرورمون کم کنیم !
آخیش !! حرفم رو زدم ! اینجای گلوم گیر کردن بود . و اما جواب
بفرما اینم چیزی که می خوای :
http://www.vbip.com/winsock/files/wsc_ht...der_03.zip
باور کنید اون رو برای غرور و ... نگفتم
اون دوست عزیز گفتن
"معمولي يعني چي؟ فك كنم شما اشتباه متوجه شدي، كار با وينساك با كنترل Inet متفاوته" و ... من هم در جوابش اون رو گفتم که بدونه حد اقل فرق اون دو تا رو در وی بی میدونم همین و بس و اصلا" فک نمیکردم اینطوری برداشت بشه از حرفم
ولی خوب خوشحال شدم که از گلوتون خارج شد و با تشکر از جواب کاملتون باز هم شرمنده کردید . و یه سوال دیگه اینکه اون دوست عزیز در مورد Inet درست جواب دادن ؟(دوباره برداشت غلط نشه )
دوست من بازم سوء تفاهم نشه شما سوال میکنی که از جوابش استفاده کنی
خوب اینترنت هم که الحمدالله داری خوب همینو خودت تست کن دیگه
مطمئن باش که کار هم میکنه بشرطی که پروکسیت درست باشه
موفق باشی
راستی به ایرانویج خوش اومدی
نقل قول: یه سوال دیگه اینکه اون دوست عزیز در مورد Inet درست جواب دادن ؟
معلومه که درسته ! چون کار پدرام جان درسته !
نه برادر سوتفاهم نمیشه کار کردنش که کار میکنه تست هم کردم فقط میخوام بدونم اون چیزی که من میخوامه چون شاید بدون پزوکسی کار کرده باشه
ممنون از خوش آمد گفتنتون از انجمن ها خوشم اومد 70% حرفه ای هست خیلی استفاده کردم اعضا تون هم خسیس نیستند
در کل خوبه
آقا ببخشید من قبل از شما داشتم رو پستم کار میکردم بعد که دادم شد بعد شما
آره بابا اساتید کارشون درسته