جوونها؟!!!!!
مگه شما چند سالتونه؟
سلام
آقا کسی نمیخاد جواب ما رو بده؟
در ضمن اطلا عات من (که البته هیچیه!
)
در زمینه یه C/C++ هست امیدوارم بتونم کمک کنم!
سلام.
خوب حالا مي خوايد توي چه بخشي فعال باشيد ؟
بابا تازه 3 ماهه رفتیم تو 23 سال
منتظریم تا مارا بطلبید
سلام به همگی
من تو هر دو تا بخش می تونم فعال باشم
ولی نمی تونم هفته ای 40 تا پست بدم ممکنه کمتر بشه!
به هر حال خوشحال می شم اگه بتونم کمکی بکنم.
akharesh chi shod
man oomadam va mointazeram???
کاش همنطور که این بخش طرفدار داره بقیه بخش ها هم طرفدار داشت؟!
واقعا یه دفعه کار برنامه نویسی رو ول کردین، چسبیدین به ویروس نویسی
تو مملکت به این بزرگی، که بزرگترین سایت برنامهنویش این سایت باشه. هنموز جواب خیلی از سوالها خالی مونده و همه به فکر ویروسن
ما که رفتیم دنبالشو ازش خیری ندیدیم کاش شما هم تا قبل از تجربش ول کننین و به چسبین به یه پروژه درست حسابی نه این مسخره بازیها. مثلا برین بگین دسته جمعی میخوایم یه ebook بنویسیم و اون موقع همتون جمع بشین و هر کدوم یه قسمتش رو بنویسین.
البته نباید شکایت کرد. چون مدیر سایتم خوابه چه برسه به بقیه!. من همین دو ماه پیش به مدیر سایت پیشنهاد دادم که تیم PS-Ware حاضره تو یه کار گروهی برنامه API فارسی رو تکمیل کنه ولی هنوز که هنوزه جواب نگرفتم.
agha jaan kasi ke miyad topic mizane yedafe vel mikone hamine dege
1 melato sare kar gozasht akharesham hich ...
نقل قول: البته نباید شکایت کرد. چون مدیر سایتم خوابه چه برسه به بقیه!. من همین دو ماه پیش به مدیر سایت پیشنهاد دادم که تیم PS-Ware حاضره تو یه کار گروهی برنامه API فارسی رو تکمیل کنه ولی هنوز که هنوزه جواب نگرفتم.
مدیر خواب نیست گرفتاره نمی رسه فکر میکنین کار راحتیه؟ فکر می کنین هر روز جواب یکی دو نفر رو باید داد؟ خوب نمی شه بالاخره اشکان هم خودش هم کار داره خود سایت اصلی هم هست
این تاپیک رو هم تازه دیدم چون اصلا علاقه ای به ویروس نویسی و ... ندارم یعنی بدم نمی یاد یکی نوشتم تکمیلش کنم ولی وقت نمی شه خوب خودتون یکم فعالیت کنین