۳۱-شهریور-۱۳۸۳, ۱۰:۵۱:۱۰
سروران گرامي از اينكه خلاف روال كار خودم عمل كردم معذرت ميخوام ولي يه مساله مهمي بود بايد به عرض ميرسوندم.
اشكان خان
1)HTMLArae-3.0 يك نرمافزار رايگانه و اجازه دادهشده كه همه كاربران اونو به نرمافزارهاي رايگان و غير رايگان خود اتصال بدهند و استفاده كنند.
2) براي save كردن يه كار كوچولو بايد كرد: 2-1) ابتدا متن خود را بنويسيد.
2-2) آيا از متن خود راضي هستيد؟
2-3)خير متن را اصلاح كنيد و به خط 2-2 برويد
2-4) بله. دكمه <> را بزنيد. كد Html نوشته شما ظاهر ميشود
2-5) آنرا انتخاب كنيد با زدن دكمه كپي يا Ctrl+C
2-6) زحمت بكشيد و آنرا در notepad كپي بنماييد.
2-7) حال در notepad آنرا به فرمت HTML ذخيرهبفرماييد.
2-8 ) آخرش هم يه دعا بجان ما بفرماييد؟!
3) براي فارسي كردن يه سري فايل fa.js براش بايد بنويسم. يعني در هر حوزهاي يكي از اينها ميخواهد. يه هفت هشتايي هست. اگه لازم ميدوني اين كار رو بكنم. اگه نه. بچهها مي تونن با تغيير حالت سيستم از انگليسي به فارسي توش فارسي بنويسن. من فايل help اونو دارم ترجمه مي كنم. تموم كه شد با اين نرمافزار مي نويسم ميذارم تو سايت تا حالشو ببرين.
4) بابا اين خيلي خيلي با حاله. خيلي باحاله. خيليييييييييييييييييي با حاله. :wink: :wink:
اشكان خان
1)HTMLArae-3.0 يك نرمافزار رايگانه و اجازه دادهشده كه همه كاربران اونو به نرمافزارهاي رايگان و غير رايگان خود اتصال بدهند و استفاده كنند.
2) براي save كردن يه كار كوچولو بايد كرد: 2-1) ابتدا متن خود را بنويسيد.
2-2) آيا از متن خود راضي هستيد؟
2-3)خير متن را اصلاح كنيد و به خط 2-2 برويد
2-4) بله. دكمه <> را بزنيد. كد Html نوشته شما ظاهر ميشود
2-5) آنرا انتخاب كنيد با زدن دكمه كپي يا Ctrl+C
2-6) زحمت بكشيد و آنرا در notepad كپي بنماييد.
2-7) حال در notepad آنرا به فرمت HTML ذخيرهبفرماييد.
2-8 ) آخرش هم يه دعا بجان ما بفرماييد؟!
3) براي فارسي كردن يه سري فايل fa.js براش بايد بنويسم. يعني در هر حوزهاي يكي از اينها ميخواهد. يه هفت هشتايي هست. اگه لازم ميدوني اين كار رو بكنم. اگه نه. بچهها مي تونن با تغيير حالت سيستم از انگليسي به فارسي توش فارسي بنويسن. من فايل help اونو دارم ترجمه مي كنم. تموم كه شد با اين نرمافزار مي نويسم ميذارم تو سايت تا حالشو ببرين.
4) بابا اين خيلي خيلي با حاله. خيلي باحاله. خيليييييييييييييييييي با حاله. :wink: :wink: