ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نیاز مند کمک در یادگیری شبکه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من می خوام شبکه رو از بیخ یاد بگیرم یه جای مجانی هم برای خودم بیدا کردم  ولی مسوول نداره یعنی حضور نداره  خب جای مجانی این طوری میشه دیگه بگذریم ...........

چند تا سوال دارم

1- در یک شبکه اگر client ها  سخت افزار و سیستم عامل های مختلف داشته باشند چطوری قابل شناسایی است

مثلا در شبکه اگه یکی از کامبیوترها سیستم عامل WINXP داشته باشه و دیگری WIN2000 وهمین طور الی آخر چطوری میشه این رو فهمید

نگید نمی شه که می دونم میشه توکتاب تننباوم نوشته

2- اگر در شبکه برروی یکی از کامبیوتر ها  یک نرم افزاری مثلا OFFICE نصب شده باشد  و بخواهیم از طریق کامبیوتر دیگری به آن نرم افزار دسترسی داشته باشیم چه کار باید بکنیم

از دوستان عزیز خواهش می کنم اگه اطلاعاتی در این این زمینه دارن به صورت مرحله به مرحله شرح بدن

با سلام

سعی کن موضوع تاپیک رو متناسب با محتوی بنویسی تا هر کسی خواست کمک کنه بدونه راجع به چی هست
به دنبال يک پهلون می گرديم که سير تا پياز اين ماجرا رو شروع کنه
کسی هست ؟ پهلونا ! شبکه کارها ! اگه يکم وقت خالی داريد بياييد اينجا

از همکاری شما از قبل متشکرم
fekr mikonam in http://subnet.ir be dardeton bekhore
با سلام
ساخت شبکه ربطی به ویندوز روی کلاینتها و سخت افزارشون نداره فقط همه کامپیوتر ها باید کارت شبکه داشته باشن و به hob که همه کلاینتها یه hob وصل میشن و hob هم به سرور وصله وقتی که کلاینتها روشن میشن شبکشون بالا میاد از طریق dhtp در ویندوز سرور و رنج ip که براش مشخص میکنین بهشون یه ایپی میده که تو شبکه با اون ایپی شناسایی میشن.
اموزش شبکه به فارسی تو نت زیاده مایشم یه سرچ تو گوگله
این فایل هم خوبه برای یادگیری