ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش برنامه نویسی برای موبایل توسط جاوا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7
آره . منم لوگین کردم تست کردم نشدSad
رفتم اون قسمت faq نوشته مشکل از isp شماستAmaze
یه پیشنهاد هم داده که از Sun Download Manager استفاده کنید که آخه بدبختی اونم دانلود نمیشه .Sad
تعجبی نداره که نتونستین دان کنید دانلود کلیه نرم افزار های سان از سولاریس تا برنامه های جاوایی و IDE ها برای کشور اایران بسته شده ربطی هم به ثبت نام و .... نداره
البته دلیلش رو نممی دونم درست باشه یا نه ولی مگین بخاطر تحریم اقتصادیه
در ضمن جاوا هم یه پلتفومر مث دات نت و بقیه ترس نداره که برس توش کلی هم شیرین میشه تازه ابزار های زیادی هم داره پس نترس وسراغ پلتفورم کار با هاش برو بخصوص الان که تو ایران کار با جاوا بکر و دست نخورده هس میتونی کارای بزرگ بکنی
در ضمن اینم نبی جان از قرار معلوم سرنوشتت بد جور با جاوا پیچ خورده که هم طالب J2EE و هم طالب j2me شدی .
موفق باشی !
اما من دانلودش کردم!!!!!!!
البته فیلتر شکن نصب کردم با اون دانولدش کردم چون بوسیله برنامه فیلتر شکن با IP یه کشور دیگه برنامه دانود میشه BiggrinBiggrin
اینم فیلترشکن هرکی خواست دانلود کنه سرعتشم حرف نداره ;)

http://jeyjey.persiangig.com/Download/GPassInstall.zip
اصول برنامه نویسی برای موبایل ناشر انتشارات ناقوس
سلام آقا هادی
داداش ما این کتاب شما رو خیلی وقت پیش خریدیم وبعد به برنامه نویسی واسه موبایل علاقه مند شدیم (کارمون بر عکس خلق خداست!) و اِی، شرو به کار کردیم و لی ...
به کلی مشکل بر خوردیم! احتمالا از ضعف برنامه نویسی جاوا ی خودمون باشه! یه کتاب جاوا هم دارم که فکر کنم نویسندش حتی یه بار هم نخوندش! می شه یه مرجع خوب واسه این جاوا اِ به ما معرفی کنی؟!!

راستی توی کد های کتابت چند تایی سوتی بود، باور نداری صفحه ی 156 خط 13 و خط 28 رو یه نگاه بنداز، فکر کنم دو جفت براکت رو جا گذاشتین!
اینا رو گذاشتیم ببینیم خواننده ها می فهمن یا نه Biggrin
اگه مرجع کامل j2me رو می خوای باید فکر کنم خود شرکت سان داشت
جاوا زبان بسيار ضعيفي براي برنامه نويسي گوشيه
بهتره بزنين تو كار سيمبين !!!
سلام
بعد از نوشتن یه برنامه برای موبایل توسط NetBeans چطوری فایل jar اونرو برای گوشی نوکیا 6600 تولید کنیم؟
به نوع گوشی ربطی نداره اگه یه بار اجرا کنی فایل jar ساخته می شه
ولی وقتی اون فایل jar را که تولید کرده به گوشی می فرستم خطا می ده و می نویسه Invalid version حتی وقتی با sdk 3ed نوکیا شبیه سازی و run می کنم و فایل jar تولید شده برای اونرو به گوشی می فرستم.Exclamation
ببین گوشی کودوم ورژن از midp رو پشتیبانی می کنه از همون ورزن برای تولید برنامت استفاده کن
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7