1 بار دیگه من این سوال رو تو 1 تاپیک دیگه عنوان کردم ولی جوابی بهش داده نشد، سوال من اینه:
برنامه ای می خوام که از طریق موبایل زنگ بزنه به 1 شماره، اون طرف 1 مودم هست، موبایل به مودم وصل بشه و ما بتونیم Send و Receive اطلاعات بین مودم و موبایل داشته باشیم(می خوام String بفرستم) هر کسی که این برنامه رو می تونه بنویسه، بگه که شرکت ما به این برنامه خیلی نیاز داره و ما حاضریم باهاش قرارداد ببندیم!!!!
لطفاً مثل بار قبل نکنین، 1 جوابی بدین:d
سلام
در کتاب اصول برنامه نویسی برای موبایل دستور زیر را برای باز کردن یک انبار رکورد نوشته اید:
RecordStore rs = recordstore.openRecordStore("myAppoinments",true);
ولی توضیح ندادین چطوری می شه یه دیتابیس ایجاد کرد مثلا اگر من بخوام دیتابیسی ایجاد کنم که دو تا عدد صحیح و یک رشته فیلدهایش باشند چیکار باید بکنم؟
[/align]
توی پیوست ها تمام توابع مورد نیاز تقریبا توضیح داده شده
far_222000 نوشته است:1 بار دیگه من این سوال رو تو 1 تاپیک دیگه عنوان کردم ولی جوابی بهش داده نشد، سوال من اینه:
برنامه ای می خوام که از طریق موبایل زنگ بزنه به 1 شماره، اون طرف 1 مودم هست، موبایل به مودم وصل بشه و ما بتونیم Send و Receive اطلاعات بین مودم و موبایل داشته باشیم(می خوام String بفرستم) هر کسی که این برنامه رو می تونه بنویسه، بگه که شرکت ما به این برنامه خیلی نیاز داره و ما حاضریم باهاش قرارداد ببندیم!!!!
لطفاً مثل بار قبل نکنین، 1 جوابی بدین:d
با عرض سلام و خسته نباشید
در جواب دوست عزیزی که این مطلب رو نوشته باید بگم اگه امکانش هست به من ایمیل بدن تا بتونیم در موردش بیشتر صحبت کنیم
بنده به عنوان یک عضو کوچیک تو این وادی حاضر به پاسخ به سوال های شما در مورد برنامه نویسی موبایل به زبان جاوا می باشم
ضمنا از هادی آقا نوسینده کتاب برنامه نویسی موبایل انتشارات ناقوس نیز تشکر می کنم هر چند این کتاب از بازدهی کافی برخوردار نیست و صرفا یک شروع در این زمینه محصوب می شود ولی جای تقدیر دارد امید سات از شما کارها و نمونها های کارآمدتر ببینیم
درود
سلام
ببین این مقاله بدردت می خوره؟
ضمنا دوست عزیز این پست قدیمیه! مشکلاتتون رو در پست جدید بنویسید.
موفق باشید
gsalam .. bebakhshiid mikhastam beporsam barname haye javaye mobil ro ba che barnameyi minevisand ..?
mamnoonam age javab bedin
با زبان جاوا می نویسن JtoEE
با سلام :
دوستان کسی میتونه در باره این برنامه یه توضیحی بده
BEGIN:IMELODY
VERSION:1.2
FORMAT:CLASS1.0
NAME:Heartbeat 101
COMPOSER:Farzad-h-s
BEAT:56
VOLUME:V10
MELODY:V1*7b5(ledonvibeonvibeonvibeonvibeonvibeonledoffvibeoffr5ledonvibeonvibeonvibeonledoffvibeoffr2@101)
END:IMELODY
(۰۲-مهر-۱۳۸۵, ۰۴:۵۹:۴۵)NabiKAZ نوشته است: [ -> ]سلام ،
هادی کجایی !
بیا کارت دارم.
من میخوام با جاوا برای موبایل برنامه بنویسم .
زود باش بیا یادم بده .
مقدمه و فلسفش رو هم نمیخوام ... یه هو برو سر اصل مطلب !
کاربردی هم باشه...
اول بگو باید چی چی دون لود کنم و نصب کنم.
بعد بگو چطوری دو تا عدد رو با هم جمع بزنیم و چاپ کنیم !
بعد چجوری رو موبایل نصبش کنیم.
اصلا یه سورس آماده که فقط همین کارو کنه بدی خودم سرنخ میاد دستم...
میخوام یه شبه ره صد ساله برم ؟
آره ! درست فکر کردی . اصلا میخوام یه هو بپرم آخرش...!
عصبانی ؟!
اصلا آره ...! عصبانیم. یلا زود یادم بده !
زوره ؟
آره زوده ...! یادم ندی میکشمت ...!!!
دوستت دارم
نبی
سلام دوستان
جدیدا کتابی با نام تکنولوژی جاوا برای موبایل و PDA ها توسط کتاب نیاز منتشر شده است . این کتاب علاوه بر پوشش دادن کامل j2me دارای یک سی دی حاوی نرم افزار ها netbeans و JDK است. این کتاب توسط اساتید دانشگاه نیز تایید شده است مترجم سعید زارعپور میثم مقدم
سلام دوستان
جدیدا کتابی با نام تکنولوژی جاوا برای موبایل و PDA ها توسط کتاب نیاز منتشر شده است . این کتاب علاوه بر پوشش دادن کامل j2me دارای یک سی دی حاوی نرم افزار ها netbeans و JDK است. این کتاب توسط اساتید دانشگاه نیز تایید شده است مترجم سعید زارعپور میثم مقدم
سلام هادی خان وقت بخیر
اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید که چه جوری در netbeans و در حالتی که با حالت form کار میکنیم میشه برای یک Textfield دستور Keypress نوشت