۰۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۲:۴۳:۴۶
۰۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۴:۴۵:۲۰
(۰۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۲:۴۳:۴۶)babyy نوشته است: [ -> ]من که عرض کردم ایران رو تحریم کردن
این صفحه واسه آيپی های ایران بستست
کل سایت oracel واسه ایران بستست
پس مگه نگفتید با قند شکن جواب می ده؟
متاسفانه نشد.
رفتم netbeans ورژن 6.7 رو هم دانلود کردم ، بازم نشد
۰۸-فروردین-۱۳۹۲, ۱۶:۰۴:۴۴
(۰۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۴:۴۵:۲۰)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]پس مگه نگفتید با قند شکن جواب می ده؟
متاسفانه نشد.
رفتم netbeans ورژن 6.7 رو هم دانلود کردم ، بازم نشد
من گفتم:
نقل قول: علی جان خب طبق همون عکس عمل کن دیگه! یدونه قند شکن نداری بری اون صفحه که لینک دادم؟ اونجا برو چیزهایی که گفته رو دانلود کم و نصب کن!
شما که ورژن 7 رودانلود کرده بودید! توی او عکسه هم نوشته چطور میشه javaME رو به این نسخه افزود!
۰۸-فروردین-۱۳۹۲, ۱۸:۳۲:۱۸
آقا من رفتم آخرش یک نسخه کامل رو دانلود کردم(200 مگ) ، چون java me رو نشد که دانلود کنم.خدارو شکر مشکل برطرف شد و توی این نسخه(7.3)"java me" هم هست.ولی وقتی می خوام یک پروژه جدید ایجاد کنم با این ارور مواجه میشم:
No j2me compatible platform in the ide
you need to have a last on j2me compatible installed in the ide
این j2me چیه که باید نصب بشه؟
No j2me compatible platform in the ide
you need to have a last on j2me compatible installed in the ide
این j2me چیه که باید نصب بشه؟
۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۲۱:۵۰
سلام دوستان
من قبلا با سی شارپ کار کردم و در حد دانشگاه و کنکور هم سی++
میخوام برنامه نویسی برای گوشی های جاوا رو یا اندروی رو شروع کنم.
برای اندروید با سی شارپ که یه عالمه تلاش کردم حتی توی نصب ابزار ها با ارور هایی مواجه شدم که نا امیدم کرد
حالا میخوام جاوارو یاد بگیرم.
چند سوال داشتم:
برنامه نوسی جاوا توی موبایل با دسکتاپ فرقی داره؟اگه یکیشو یاد بگیرم اون یکی رو هم می تونم یاد بگیرم؟
با همین برنامه نویسی جاوای موبایل ها میتونم برای اندروید هم برنامه بنویسم یا کلا فرق داره؟
یه سوال دیگه؟شنیدم آی دی ای هاییکه باهاش برای جاوا برنامه نویسی می کنن مثل ویژوال استادیو ابزارهای طراحی فرم و کلا یوزر اینترفیس رو نداره.مثلا برای اضافه کردن یه دکمه یا تکست باکس باید کد بنویسم.درسته؟
من قبلا با سی شارپ کار کردم و در حد دانشگاه و کنکور هم سی++
میخوام برنامه نویسی برای گوشی های جاوا رو یا اندروی رو شروع کنم.
برای اندروید با سی شارپ که یه عالمه تلاش کردم حتی توی نصب ابزار ها با ارور هایی مواجه شدم که نا امیدم کرد
چند سوال داشتم:
برنامه نوسی جاوا توی موبایل با دسکتاپ فرقی داره؟اگه یکیشو یاد بگیرم اون یکی رو هم می تونم یاد بگیرم؟
با همین برنامه نویسی جاوای موبایل ها میتونم برای اندروید هم برنامه بنویسم یا کلا فرق داره؟
یه سوال دیگه؟شنیدم آی دی ای هاییکه باهاش برای جاوا برنامه نویسی می کنن مثل ویژوال استادیو ابزارهای طراحی فرم و کلا یوزر اینترفیس رو نداره.مثلا برای اضافه کردن یه دکمه یا تکست باکس باید کد بنویسم.درسته؟
۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۳۷:۲۹
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۲۱:۵۰)kingtak نوشته است: [ -> ]برای اندروید با سی شارپ که یه عالمه تلاش کردم حتی توی نصب ابزار ها با ارور هایی مواجه شدم که نا امیدم کرد
چند سوال داشتم:
سلام مهندس!
میگم شما تاریخ عضویتت از من بیشتره (چند ماه کمتره فقط) تازه اولین پستتو داری میدی؟ چطوری دووم آوردی این همه مدت هیچی نگی
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۲۱:۵۰)kingtak نوشته است: [ -> ]برنامه نوسی جاوا توی موبایل با دسکتاپ فرقی داره؟اگه یکیشو یاد بگیرم اون یکی رو هم می تونم یاد بگیرم؟
از نظر ساختاری که خیر؛ یعنی حلقه ها همونه؛ شرط ها همونه؛ کلاسها همونه و ...
از این نظر کلا شبیه هم هستند
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۲۱:۵۰)kingtak نوشته است: [ -> ]با همین برنامه نویسی جاوای موبایل ها میتونم برای اندروید هم برنامه بنویسم یا کلا فرق داره؟
کلا فرق داره؛ واسه اندوید باید از کتابخانهی خود گوگل که ارایه داده استفاده کنید
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۲۱:۵۰)kingtak نوشته است: [ -> ]یه سوال دیگه؟شنیدم آی دی ای هاییکه باهاش برای جاوا برنامه نویسی می کنن مثل ویژوال استادیو ابزارهای طراحی فرم و کلا یوزر اینترفیس رو نداره.مثلا برای اضافه کردن یه دکمه یا تکست باکس باید کد بنویسم.درسته؟
بستگی داره از چه IDE استفاده کنی!
مثلا Eclipse که گوگل توصیه کرده برنامه را رو توش بنویسند؛ من ندیدم قسمت گرافیکی داشته باشه
اما با اپلیکشنهایی تحت وب دیدم که میتونید GUI برنامه رو توش بسازین!
۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۹:۳۲:۳۰
اول باید از شما به خاطر توجهی که به پستم کردید تشکر کنم!
من توی هر انجمنی که راهم بیفته ثبت نام میکنم.آخه بعضی وقتها برای دانلود یا.. لازم میشه
.چون تا حالا در مورد سی شارپ مطالعه میکردم سایت برنامه نویس رو برای فعالیت انتخاب کردم.انشالله بعد از این اینجا فعالیت می کنم.
آخه گفتن Eclipse هم امکانات طراحی رابط کاربر رو داره؟
میشه چند تا از برنامه های خوب واسه طراحی رابط کاربر معرفی کنید؟
نقل قول: سلام مهندس!
میگم شما تاریخ عضویتت از من بیشتره (چند ماه کمتره فقط) تازه اولین پستتو داری میدی؟ چطوری دووم آوردی این همه مدت هیچی نگی
من توی هر انجمنی که راهم بیفته ثبت نام میکنم.آخه بعضی وقتها برای دانلود یا.. لازم میشه
.چون تا حالا در مورد سی شارپ مطالعه میکردم سایت برنامه نویس رو برای فعالیت انتخاب کردم.انشالله بعد از این اینجا فعالیت می کنم.
نقل قول: بستگی داره از چه IDE استفاده کنی![/quote]
مثلا Eclipse که گوگل توصیه کرده برنامه را رو توش بنویسند؛ من ندیدم قسمت گرافیکی داشته باشه
اما با اپلیکشنهایی تحت وب دیدم که میتونید GUI برنامه رو توش بسازین!
آخه گفتن Eclipse هم امکانات طراحی رابط کاربر رو داره؟
۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۱۳:۱۳:۳۶
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۹:۳۲:۳۰)kingtak نوشته است: [ -> ]انشالله بعد از این اینجا فعالیت می کنم.
خوشحال میشیم
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۹:۳۲:۳۰)kingtak نوشته است: [ -> ]آخه گفتن Eclipse هم امکانات طراحی رابط کاربر رو داره؟
البته عرض کردم که من ندیدم چنین امکانی داشته باشه؛ اما الا بعد از اینکه شما فرمودید؛ رفتم سرچ کردم و دیدم بلللللله eclipse گل پسر قابلیت طراحی رو داره عکسی که تو سیستم خودم درست کردم رو ار پیوست ببینید
اینم میتونه بهتون کمک کنه در مورد طراحی در eclipse
---------------------
در این سرچها یک IDE دگیری هم بنام IDEA پیدا کردم که اونم واسه طراحی برنامه اندروید بکار میره
فیلم این سایت رو با حجم ۱۰ مگ حتما ببینید! واقعا فوقالعادست یه پروژه به IDEA درست میکنه!
-------------------
اینم اون ساتیه که میگفتم واسه طراحی آنلاینه
البته تو ایران بالا نمیاد + اینکه باید رو مرورگر جاوا نصب باشه
۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۱:۳۷:۰۴
- از mono toch استفاده کردید برای #C ؟
- کلا زیاد به محیط طراحی گرافیکی eclipse دل نبندین! بلایی سرتون میاره که داوطلبانه مستقیم برین تو xml ها ( البته وقتی یه کم شلوغ بشه )
- کلا زیاد به محیط طراحی گرافیکی eclipse دل نبندین! بلایی سرتون میاره که داوطلبانه مستقیم برین تو xml ها ( البته وقتی یه کم شلوغ بشه )
۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۱:۵۲:۵۱
من Mono.Android.v.4.2.5 وهمچنین نسخه Mono.Android.v.4.2.7 رو هم توی ویژوال استادیو 2010 و 2012 نصب کردو ولی همون دفعه اول یه ارور های عجیب غریبی داد که اعصامو قاطی پاتی کرد من هم یک دفه ولش کردم به امان خدا.
مونو تاچ هم روی ویژوال استادیو نصب میشه؟
راستی رفتم توی سایت اکلیپس ولی ندونستم کدومو دانلود کنم.آخه خیلی نسخه داشت.
توی نت هرچی سرچ کردم برای برنامه نویسی موبایل Eclipse IDE for Java Developers رو پیشنهاد کرده بودن ولی توی سایتش Eclipse for Mobile Developers هم هست!!!!
حالا کدوم رو دانلود کنم؟
مونو تاچ هم روی ویژوال استادیو نصب میشه؟
راستی رفتم توی سایت اکلیپس ولی ندونستم کدومو دانلود کنم.آخه خیلی نسخه داشت.
توی نت هرچی سرچ کردم برای برنامه نویسی موبایل Eclipse IDE for Java Developers رو پیشنهاد کرده بودن ولی توی سایتش Eclipse for Mobile Developers هم هست!!!!
حالا کدوم رو دانلود کنم؟
۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۰۹:۱۶
همون Eclipse IDE for Java Developers رو بگیر. دم و دستگاه اندروید رو بعدا به صورت یه addon روش نصب میکنی. یه سرچ بزنی آموزشش هست.
monotoch رو چون پولی بود نرفتم دنبالش ولی آره، یه همچین کارایی میکنه!
monotoch رو چون پولی بود نرفتم دنبالش ولی آره، یه همچین کارایی میکنه!