ايران ويج

نسخه‌ی کامل: گزارش گیری رکورد های دارای شرط خاص
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
چگونه می توان رکورد هایی را چاپ کرد که دارای شرطی باشد که در هنگام باز شدن گزارش مشخص کنیم یا در فرم دیگری از ویژوال بیسیک آن را مشخص کنیم؟
برای اینکار باید از پارامترها و اسکریپ نویسی داخل ریپورت استفاده کنی. بعد پارامتر رو از برنامه به ریپورت انتقال بدی
با سلام
بهترین روش اینه که پارامترها و سینتکس خود کریستال رو بی خیال بشی،یک دستور SQL بنویسی و سپس اون رو به کریستال ارسال کنی.
با این روش خروجی کریستال انعطاف و قدرت فوق العاده SQL رو بدست میاره.
من یه دستور SQL نوشتم ولی Error میده و هیچی لیست نمیکنه

میخوام بین دو تا تاریخ چندتا رکورد لود کنه

که نمیکنه

اگه میتونید کمک کنید بگید کدش رو بزارم اگه اشتباه بود شما درستش رو بگید[/quote]
خب شما که پست دادید کدشم میگذاشتید. فوقش کسی جوابتون نمیداد !. خب الان به چی جواب بدند؟
سلام هموطن

خوب ببخشید

اینم کدش
نقل قول: SELECT User_ID,User_User,User_Name,User_Family,User_Father,User_Address,User_Phone,User_Mail,User_Del,Sum,DateEntry FROM Users WHERE DateEntry Like [1-1][3-3][8-8][7-7][0-0][3-3][1-3][3-0]
سلام هموطن

این فیلدی که در اون مقایسه میشه از نوع عددی هست و درش تاریخ ذخیره میشه قبل از ذخیره شدنش این علامت / حذف میشه

خوب حالا مشکل کجاست
مشکل که زیاده.
مشکل اول این که عبارت جلوی like رو باید توی تک کوتیشن بگذارید.
مشکل اصلی اینه که به نظر من این روش تفریبا بدترین روشیه که میشد به کار برد.
میتونستید با دو تا شرط محدوده تون رو مشخص کنید:
where dateentry>13870101 and dateentry<13870431
مسئله مهمتر اینه که اصلا چرا شما فیلد تاریخو از نوع عدد تعریف کردید؟ چرا از نوع تاریخ استفاده نکردید؟ فرض کنید که بخواید از یه تاریخ تا بیست روز بعدشو از دیتابیس درآرید. میدونید با روش بالا چه مکافاتی دارید؟ در حالی که وقتی فیلدی از نوع تاریخ باشه فقط یه + 20 اضافه میکنید.

حالا تست کنید اگه بازم خطا داد خطاش هم رو بگید.
سلام هموطن

ممنون
خب من در SQL زیاد قوی نیستم
برای همین از شما پرسیدم
كد رو بحالت زير تغيير بدين و در ضمن نوع فيلد رو هم به رشته تغيير بدين

کد:
SELECT User_ID,User_User,User_Name,User_Family,User_Father,User_Address,User_Phone,User_Mail,User_Del,Sum,DateEntry FROM Users WHERE (DateEntry Like '[1-1][3-3][8-8][7-7][0-0][3-3][1-3][0-3]');
نه آقا حامد نوعش عددی هم باشه مشکل نداره.
آقا ابوالفضل من فقط نظرمو گفتم امیدوارم ناراحت نشده باشید.
صفحه‌ها: 1 2