ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ايجاد زبان فارسي براي ويندوز از طريق vb
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
دوستان عزيز چه طور ميشه برنامه اي با وي بي نوشت كه بتونه زبان ويندوز را فارسي كند
يعني همه آن كارهايي كه ما در كنترل پنل انجام ميدهيم تا زبان ويندوز فارسي شود به وسيله اين برنامه انجام شود
اين كار الزاما با توابع API و عوض كردن Codepage صفحه كليد به شماره 836 هستش كه تا اونجا ميدونم اين كار چون تماما سيستم هست فقط به وسيله ‍VC ميشه انجام داد ميتوني از كتاب آبي API استفاده كني براي اينكار روي اينترنت search كن
pswin نوشته است:فقط به وسيله ‍VC ميشه انجام داد

من از این حرف واقعا تعجب میکنم Amaze

دوست عزیز این یه کد برا این کار در VB هست که قبلا هم گذاشته بودمش ولی گشتم نبود دوباره میزارم
سلام . پدرام جان من فکر کنم یه سو تفاهمی شده! ایشون گفتن :

يعني همه آن كارهايي كه ما در كنترل پنل انجام ميدهيم تا زبان ويندوز فارسي شود به وسيله اين برنامه انجام شود

فکر میکنم منظورشون اینه که به کل زبان فارسی رو اون سیستم نصب نشده . این کدی که شما برای دانلود گذاشتین در واقع زبان رو فارسی میکنه اما به شرطی که قبلا نصب کرده باشیم فارسی رو
در هر صورت این حرف معقولی نیست که آدم بگه یه کار رو فقط با یه زبان می
شه انجام داد
نمي دئنم شايد حق با شما باشه ولي من اين كار رو بارها امتحان كردم و از استادم پرسيدم گفت اينكا رو فقط ميتونه VC انجام بده.بازم نمي دونم ولي من يادم مياد اين سورس رو داخل يه كتاب API به زبون سي ديدم ولي اون رو نتونستم تبديل به وي.بي كنم
بدش من نصب زبون فارسي رو مي‌گم نه عوض كردن زبون صفحه كليد
خوب بازم نشد نداره اگه الگوریتم یه فرایند کاری در ویندوز رو داشته باشی با تمام زبانهایی که به API یا تکه کد CreateObject دسترسی داشته باشن میشه اون کار رو کرد ولی در هر حال احتمال اینکه بشه از طریق برنامه نویسی این کار رو کرد زیاده
Iron_Fist نوشته است:در هر صورت این حرف معقولی نیست که آدم بگه یه کار رو فقط با یه زبان می
شه انجام داد
سلام.
یادته در مورد سرویس ها سوال کردم. آخرش بی خیال شدی و نتونستی با ویبی انجامش بدی؟ من هم تو سایت های خارجی سوالم رو مطرح کردم و به این نتیجه رسیدم که با ویبی امکان پذیر نیست. هر جا هم نمونه سورسی میدیدم بالاخره تو برنامه یه فایل کمکی به زبون سی بود. تو خود ماکروسافت هم مثالش فقط با سی بود.
Payman62 نوشته است:
Iron_Fist نوشته است:در هر صورت این حرف معقولی نیست که آدم بگه یه کار رو فقط با یه زبان می
شه انجام داد
سلام.
یادته در مورد سرویس ها سوال کردم. آخرش بی خیال شدی و نتونستی با ویبی انجامش بدی؟ من هم تو سایت های خارجی سوالم رو مطرح کردم و به این نتیجه رسیدم که با ویبی امکان پذیر نیست. هر جا هم نمونه سورسی میدیدم بالاخره تو برنامه یه فایل کمکی به زبون سی بود. تو خود ماکروسافت هم مثالش فقط با سی بود.
اولآ اون قضیش تنبلی خودم بود نه اینکه با وی بی نشه انجام داد !
و دومآ همه ی مثال های ام اس دی ان به زیان VC++ هست و دلیل نیست
با وی بی نشه انجام داد .
Iron_Fist نوشته است:
Payman62 نوشته است:
شه انجام داد
سلام.
اولآ اون قضیش تنبلی خودم بود نه اینکه با وی بی نشه انجام داد !
و دومآ همه ی مثال های ام اس دی ان به زیان VC++ هست و دلیل نیست
با وی بی نشه انجام داد .
اولا سلام.
دوما کلمات فارسی تنوین نمیگیرن فارسی رو پاس بدار.
سوما چرا میزنی؟
چهارما من تو سایت ماکروسافت تو بخش ویبی دنبال کد میگشتم همه کدها ویبی بود ولی این یه قسمت ویسی بود.
پنجما گفتم تو سایت های خارجی هم مطرح کردم و همه جا اون قسمت مورد نیازمو کد ویسی دادن.
ششما خدافظ
Pedram_HookEx نوشته است:
pswin نوشته است:فقط به وسيله ‍VC ميشه انجام داد

من از این حرف واقعا تعجب میکنم Amaze

دوست عزیز این یه کد برا این کار در VB هست که قبلا هم گذاشته بودمش ولی گشتم نبود دوباره میزارم

ببخشید برای تشخیص زبان کیبرد میشه بگین باید چی کار کنیم ؟
مثلا بفهمیم الان رو فارسیه یا انگلیسی
صفحه‌ها: 1 2