چگونه میتوان در دلفی به سخت افزارهای دیگر متصل شد و از آنها اطلاعاتی را دریافت نمود .
مثلا من نیاز دارم که از ترازوی دیجیتال اطلاعات مربوط به وزن کالا را دریافت نموده و در برنامه استفاده کنم .
1- سخت افزار شما به چگونه رابطی وصل می شه؟
2 - آیا خودش درایور یا نرم افزار کمکی هم داره؟
خیلی ممنون از پاسخ شما و خدا را شکر که یه نفر به این سوال توجه کرد :
1- کابل ترازوی دیجیتال با استفاده از پروتکل RS-232 به دستگاه کامپیوتر وصل میشود .
2-ترازوی دیجیتال نرم افزار نصب دارد که با استفاده از آن میتوان آن را کنترل نمود .
اما مشکل من این است که این اطلاعات را چگونه به دلفی و در نهایت یانک اطلاعاتی منتقل کنم .
در حقیقت من component یا قطعه برنامه ای نیاز دارم که اطلاعات را از پورت کام÷یوتر دریافت نماید .
کتاب PC Interfaces شما رو در این زمینه بسیار کمک می کنه
در اونجا روش برنامه نویسی برای پورت های سریال _ در دلفی _ رو توضیح داده
ضمنا ممکن برنامه خود دستگاه، اشیا ی رو نصب کن که شما بتونید از آنها استفاده کنید
با عرض تشکر فراوان .
من رفتم میدون انقلاب این کتاب رو بگیرم .
خیلی ممنون دوست عزیز .
(۱۰-مهر-۱۳۸۵, ۰۷:۱۴:۱۹)Jman نوشته است: [ -> ]کتاب PC Interfaces شما رو در این زمینه بسیار کمک می کنه
در اونجا روش برنامه نویسی برای پورت های سریال _ در دلفی _ رو توضیح داده
ضمنا ممکن برنامه خود دستگاه، اشیا ی رو نصب کن که شما بتونید از آنها استفاده کنید
سلام دوست عزیز
منم به دنبال یک کامپوننت جهت نصب ترازو دیجیتال به نرم افزار می باشم می خواهم بپرسم شما به موفقیتی دست پیدا کردید.
معمولا شرکتهای ارایه دهنده این نوع دستگاه ها معمولا کتابخانه و کد برای ارتباط با این دستگهاها به زبانهای مختلف دارن که میتونین از شرکت دریافت کنید