ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خرید CPU
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان

راستش من میخواستم یه CPU بخرم حالا با کش بالا هم باشه چه بهتر

موندم Intel بخرم یا AMD

آخه قیمتا رو که نگاه میکنی آدم میگه AMD بهتره چون من خودم AMD کار کردم و میدونم که کارش درسته

حالا بین Intel p4 3200 با 1MB کش و با قیمت 117 هزار تومان و
AMD Athlon64 3200 با قیمت 100 هزار تومان کدوم بهتره

از همه ممنون

اگر کار اصلیت گرافیکیه, ویدوییه و یا در ارتباط شدید با محیط های این چنینیه, AMD خیلی بهتر جواب میده تا Pentum
ممنون Drag جان
آقا منم یه جورایی کاملا موافقم

اما من تو یه مورد دیگه مشکل دارم اونم اینه که درسته که مثلا برا AMD نوشته 3200 اما CPU Clock پروسسر AMD 2200 هست نه 3200 و این عدد 3200 Performance index هست حالا با این اوساف باز همون سرعت رو داره چون هر جا بری بگی یه AMD 3200 میخوام همون 2200 رو بهت میده
جدیدترین و پرسرعترین CPU فعلی توی بازار Core 2 due محصول Intel هست که %40 سریعتر از Dual core هاست . نمی دونم تو بازار ایران هست یا نه ولی قیمتش نزدیکه 200 دلار هست . فعلا سرعت دسته Intel هست نه AMD
اون Core 2 رو که بیخیال شو

تازه اومده تو بازار قیمتشم خیلی بیشتر از ایناس

برا این باید یه 2-3 ماهی صبر کرد

ولی قیمت Athlon64 X2 3800+ 2.6Hz الان خیلی توپ شده و به مرز 145 تومن رسیده که میشه روش حساب با کرد (البت اگه پول بود Core 2 بیشتر مییرزید)
آیا سرعت واقعیشه این 3800+ یا اینکه باید آکواریوم ببندی بهش؟
از این جهت می گم که ممکنه در کنارش خرج های اضافی برای fan و تشکیلاتش بیاره که شاید روی قیمت تاثیر زیادی داشته باشه!
نه سرعت واقعیش این نیست بلکه CPU Clock با سرعت 2.6 Hz داره اما
خود AMD میگه که ما مبنای انتخاب 3600 بر اساس خروجی این بسته هست
یعنی در حد 3.6 Hz سی پی یو Intel کار میکنه
که ظاهرا هم درسته چون توی این مقایسه ها آدم متوجه خیلی چیزا میشه

به این نمودارا نگاه کنید

[تصویر:  122fs949389.jpg]
[تصویر:  122fs949433.jpg]
[تصویر:  122fs949515.jpg]

اینا نشون میده که یه جورایی AMD یه چیز دیگس
این ها درستند اما وقتی over clock رو تغییر بدی و مثلا روی 2700 بزاری می بینی که سیستم هنگ می کنه!
علتش هم به خاطر گرمای بالاشه!
ولی از من می شنوی اول بایه کسی که همچین سیستمی رو داره مشورت کن
ببین نیارهات رو برآورده می کنه چون اگر بخریش دیگه کار از کار گذشته
یا اینکه به فکر یه سیستم خنک کننده عالی هم باش.
حرف شما متین

اما زمانی که اطلاعات شما با 2 هسته و با رجیسترهای 64 بیتی پردازش میشه دیگه احتیاجی به Over Clock نیست

فقط میمونه یه چیز اونم اینه که اگه من سی پی یو AMD بخرم (البته با سوکت AM2) مجبورم برای رم پول زیاد خرج کنم چون نمیتونم رمی با Bus پایین بخرم

ولی در کل AM2 آینده خیلی خوبی داره
خوبه حالا در این زمینه می تونم راهنماییت کنم چون خودم تجربش رو دارم
حتی اگر یه رم با bus بالا بخری باز هم از همه ظرفیت پشتیبانی بوسیله سی پی یو استفاده نمی کنه
اما اگر مادربرد رو DualChanel بگیری و خوب روش هم مثلا یک گیگ رم (2 تا 512 تا) بندازی اون وقت دیگه می تونی از همه ظرفیت باس قابل پشتیبانی
توسط سی پی یوت استفاده کنی
سیستمت میشه موشک باهاش می تونی پرواز کنی
ارزشش رو داره
حتی اگر الان پول کافی نداری (آخه خرجت با DualChanel میره بالا) فعلا مادر برد رو Dual انتخاب کن بعدا سر فرصت یه رم دیگه هم بهش اضافه کن