ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چطوری افقی چاپ کنم ....
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام

من از دیتاریپورت در وی بی برای چاپ گزارشاتم استفاده می کنم . چطوری می تونم گزارشم رو در کاغذ A4 بصورت افقی landscape چاپ کنم .

با تشکر
سلام دوست عزیز - من هم این مشکل را داشتم - که خیلی دنبالش بودم ولی بلاخره پیداش کردم - اگه خواستین بصورت افقی با دیتاریپورت چاپ کنین بیک سورس کوچولو داره و Dll که من اونارو بهتون می فروشم - قیمت اونم 20000 تومان است - من خودم بیشتر از این بهش پول دادم.
mail: Saedtahery2007@yahoo.com
دوست عزیز

انتظار نداشتم .....

بهتره سورست رو برای خودت نگه داری . شاید چند سال دیگه بهتر بخرند ..

ممنون از توجهی که فرمودید
ناراحت نشو -
اینم اون کدی که گفتم
این dll در شاخه  system32 کپی کن
و قبل از نمایش دادن ریپورتت اون و بارگزاری کن بعد ریپورتت رو نمایش بده
این کد میره تو تنظیمات چابگر و کاغذ را افقی می کنه
بعد از این کار باید دوباره به حالت اول کاغذت را دربیاری
فایل را هم برات میفرستم
اگه فایل و نتونستی بگیری ایمیلت رو بهم بده تا به ایمیلت بفرستم

فعلا خداحافظ-درضمن اسمتم بگو
با سلام
جهت افقی کردن گزارشات دیتا ریپورت دو روش وجود داره:
1-استفاده از سرویس پک 2ویژوال استادیو
2-استفاده از کامپوننت PageSet.dll که بصورت مجانی از سایت های مایکروسافت و بهمراه سمپل های فراوان از سایت هایی مثل vbcode قابل دانلود هستش . و اینجانب نیز آنرا در سایت آپلود کرده ام.با یه جستجوی ساده میتونین پیداش کنین.
3-واسه یه افقی کردن کاغذ که یک عنصری محوری در گزارش محسوب میشه این همه در دسرکشیدن فایده نداره اصلا.توصیه میشه دیتاریپورت رو فراموش کنید و از کریستال استفاده نمایید.دیتاریپورت اوج ضعف یک شرکت بسیار قوی در تحلیل و پیاده سازی یه نرم افزاره و جدا از مایکروسافت بعیده که با وی بی 6 با این همه قابلیت یه همچین شاهکار ی رو بیرون بده...