۱۰-مهر-۱۳۸۵, ۱۳:۳۳:۴۳
۱۹-مهر-۱۳۸۵, ۲۱:۴۰:۴۶
سلام دوست عزیز - من هم این مشکل را داشتم - که خیلی دنبالش بودم ولی بلاخره پیداش کردم - اگه خواستین بصورت افقی با دیتاریپورت چاپ کنین بیک سورس کوچولو داره و Dll که من اونارو بهتون می فروشم - قیمت اونم 20000 تومان است - من خودم بیشتر از این بهش پول دادم.
mail: Saedtahery2007@yahoo.com
mail: Saedtahery2007@yahoo.com
۲۵-مهر-۱۳۸۵, ۱۷:۵۰:۱۶
دوست عزیز
انتظار نداشتم .....
بهتره سورست رو برای خودت نگه داری . شاید چند سال دیگه بهتر بخرند ..
ممنون از توجهی که فرمودید
انتظار نداشتم .....
بهتره سورست رو برای خودت نگه داری . شاید چند سال دیگه بهتر بخرند ..
ممنون از توجهی که فرمودید
۲۶-مهر-۱۳۸۵, ۱۶:۲۵:۳۶
ناراحت نشو -
اینم اون کدی که گفتم
این dll در شاخه system32 کپی کن
و قبل از نمایش دادن ریپورتت اون و بارگزاری کن بعد ریپورتت رو نمایش بده
این کد میره تو تنظیمات چابگر و کاغذ را افقی می کنه
بعد از این کار باید دوباره به حالت اول کاغذت را دربیاری
فایل را هم برات میفرستم
اگه فایل و نتونستی بگیری ایمیلت رو بهم بده تا به ایمیلت بفرستم
فعلا خداحافظ-درضمن اسمتم بگو
اینم اون کدی که گفتم
این dll در شاخه system32 کپی کن
و قبل از نمایش دادن ریپورتت اون و بارگزاری کن بعد ریپورتت رو نمایش بده
این کد میره تو تنظیمات چابگر و کاغذ را افقی می کنه
بعد از این کار باید دوباره به حالت اول کاغذت را دربیاری
فایل را هم برات میفرستم
اگه فایل و نتونستی بگیری ایمیلت رو بهم بده تا به ایمیلت بفرستم
فعلا خداحافظ-درضمن اسمتم بگو
۰۲-شهریور-۱۳۸۶, ۲۰:۲۱:۴۷
با سلام
جهت افقی کردن گزارشات دیتا ریپورت دو روش وجود داره:
1-استفاده از سرویس پک 2ویژوال استادیو
2-استفاده از کامپوننت PageSet.dll که بصورت مجانی از سایت های مایکروسافت و بهمراه سمپل های فراوان از سایت هایی مثل vbcode قابل دانلود هستش . و اینجانب نیز آنرا در سایت آپلود کرده ام.با یه جستجوی ساده میتونین پیداش کنین.
3-واسه یه افقی کردن کاغذ که یک عنصری محوری در گزارش محسوب میشه این همه در دسرکشیدن فایده نداره اصلا.توصیه میشه دیتاریپورت رو فراموش کنید و از کریستال استفاده نمایید.دیتاریپورت اوج ضعف یک شرکت بسیار قوی در تحلیل و پیاده سازی یه نرم افزاره و جدا از مایکروسافت بعیده که با وی بی 6 با این همه قابلیت یه همچین شاهکار ی رو بیرون بده...
جهت افقی کردن گزارشات دیتا ریپورت دو روش وجود داره:
1-استفاده از سرویس پک 2ویژوال استادیو
2-استفاده از کامپوننت PageSet.dll که بصورت مجانی از سایت های مایکروسافت و بهمراه سمپل های فراوان از سایت هایی مثل vbcode قابل دانلود هستش . و اینجانب نیز آنرا در سایت آپلود کرده ام.با یه جستجوی ساده میتونین پیداش کنین.
3-واسه یه افقی کردن کاغذ که یک عنصری محوری در گزارش محسوب میشه این همه در دسرکشیدن فایده نداره اصلا.توصیه میشه دیتاریپورت رو فراموش کنید و از کریستال استفاده نمایید.دیتاریپورت اوج ضعف یک شرکت بسیار قوی در تحلیل و پیاده سازی یه نرم افزاره و جدا از مایکروسافت بعیده که با وی بی 6 با این همه قابلیت یه همچین شاهکار ی رو بیرون بده...