ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكل در ورود به سايت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آقا...سلام...من به راحتي وارد فروم سايت مي شوم،اما وارد خود سايت نمي تونم بشوم،با اينكه رمزعبور را صحيح وارد مي كنم،اما بازم ميگه رمز اشتباه مي باشد،حتي رمز عبور رو عوض هم كردم،اما با اين رمز جديد هم فقط وارد فروم مي تونم بشم،جالب اينكه وقتي داخل سايت ميشوم اسم من توي ليست كاربران حاضر قرار داره،در حالي كه من آنلاين نيستمSadSad،ميشه كمكم كنيد
amirgooran نوشته است:آقا...سلام...من به راحتي وارد فروم سايت مي شوم،اما وارد خود سايت نمي تونم بشوم،با اينكه رمزعبور را صحيح وارد مي كنم،اما بازم ميگه رمز اشتباه مي باشد،حتي رمز عبور رو عوض هم كردم،اما با اين رمز جديد هم فقط وارد فروم مي تونم بشم،جالب اينكه وقتي داخل سايت ميشوم اسم من توي ليست كاربران حاضر قرار داره،در حالي كه من آنلاين نيستمSadSad،ميشه كمكم كنيد
دوست عزیز فروم و سایت ثبت نامش از هم جداس
یعنی باید تو جفتش ثبت نام کنی
Iron_Fist نوشته است:
amirgooran نوشته است:آقا...سلام...من به راحتي وارد فروم سايت مي شوم،اما وارد خود سايت نمي تونم بشوم،با اينكه رمزعبور را صحيح وارد مي كنم،اما بازم ميگه رمز اشتباه مي باشد،حتي رمز عبور رو عوض هم كردم،اما با اين رمز جديد هم فقط وارد فروم مي تونم بشم،جالب اينكه وقتي داخل سايت ميشوم اسم من توي ليست كاربران حاضر قرار داره،در حالي كه من آنلاين نيستمSadSad،ميشه كمكم كنيد
دوست عزیز فروم و سایت ثبت نامش از هم جداس
یعنی باید تو جفتش ثبت نام کنی
بابا،من همين ديروز وارد سايت مي شدم،اما امروز كه داخل سايت رمزم رو وارد مي كنم،ميگه رمز صحيح وارد كنيد،قسمت فراموشي رمز عبور داخل سايت هم كه چيزي برام نمي فرسته
یه علامت ؟ ته همه آدرس ها بزار
Iron_Fist نوشته است:یه علامت ؟ ته همه آدرس ها بزار

اگه علامت سوال بذارم،اين پيغام رو ميده، اين موژول فعال نمي باشد

Resource id #84
این ؟ برای این بود که صفحات رو به صورت کش شده نبینی
الان تنها را ههایی که دیگه به ذهنم می رسه اینه که کوکی ها و فایل های
موقتی اینترنتی رو پاک کنی و از نو امتحان کنی
باز هم نشد،مجبور شدم يك اكانت ديگه درست كنم