۰۴-مهر-۱۳۸۳, ۰۱:۱۳:۱۷
صفحهها: 1 2
۰۴-مهر-۱۳۸۳, ۲۳:۳۷:۰۷
اقا چرا كسي منظور منو نمي گيره
اين يك جمله از جورج ارول است كه تو كتاب انيمال فارم يا قلعه حيوانات نوشته اگه نخونديد حتما بخونيد(واقعا ارزشش رو داره)
اين يك جمله از جورج ارول است كه تو كتاب انيمال فارم يا قلعه حيوانات نوشته اگه نخونديد حتما بخونيد(واقعا ارزشش رو داره)
۰۵-مهر-۱۳۸۳, ۰۹:۲۵:۵۹
vahid_mortezavi نوشته است:اقا چرا كسي منظور منو نمي گيرهكتاب فوقالعادهاييه. شعارها از همه حيوانات باهم برابرند شروع ميشه و منتجه آن اينه.ولي با اين حرف فقط ميخواستي بگي بريد اين كتاب رو بخونيد؟! :wink:
۰۵-مهر-۱۳۸۳, ۱۰:۲۷:۱۲
اقا دمت گرم تاز شما منظور ما رو گرفتي
در خانه اگر كس است يك حرف بس است
در خانه اگر كس است يك حرف بس است
۰۵-مهر-۱۳۸۳, ۱۴:۳۰:۰۷
خيلي دوست دارم داستان قلعه حيوانات رو بخونم ولي من از اين جمله برداشتم اينه كه براي فهميدن ميزان برابري بايد به شخص نيگاه كرد . :wink: اوه يكم زيادي سياسي شد . :oops:
۰۵-مهر-۱۳۸۳, ۱۵:۵۳:۳۳
ashkan نوشته است:خيلي دوست دارم داستان قلعه حيوانات رو بخونم ولي من از اين جمله برداشتم اينه كه براي فهميدن ميزان برابري بايد به شخص نيگاه كرد . :wink: اوه يكم زيادي سياسي شد . :oops:اصلا اين داستان ماهيتا سياسي است.
داستان حيوانات مزرعهاي است كه براي داشتن يك زندگي برابر و آزاد برعليه مالك ميخواره مزرعه قيام ميكنن. ولي قيام به مرور ماهيت خود را ميبازد و خوكها كه سمبل عقلا و جريان فكري جامعه است جامعه را به سوي انحطاط ميبرند.
داستان در زيربناي اصلي نيمنگاه و اصلا نگاه كاملي دارد به شوروي سابق و بخصوص استالينيسم. خلق يك دشمن پيشفرض براي سركوب داخلي مردم. ايجاد پليس مخفي. ايجاد اهداف بلند مدت دست نيافتني و ترغيب عوامزدگي از سويي و از سوي ديگر غرق شدن طبقه حاكمه در همه بديها و شرارتهايي كه زماني مبارزه با آنها از اهداف قيام بودهاست. خوكها لباس ميپوشند. روي دوپا راه ميروند در حاليكه در منشور عمومي قلعه حيوانات آمدهبود چارپا خوب دوپا بد. و يا پوشيدن لباس سمبل جامعه مصرفكننده و استثمارگر بود.
اتفاقا متن كامل انگليسياشو رو تواينترنت قبلا خودم ديدم. چاپهاي فارسي خوبي هم دارد. فوقالعاده كتاب زيبايي است. آنرا بخوانيد و بعد يكي از اين كتابهاي در مورد شوروي سابق مانند مجمعالجزاير كوليما و يا فيلم يك روز از زندگي نميدونم كي رو ببينيد.
بعد قشنگ در كتاب رو ببنديد. تلويزيونتون رو خاموش كنيد و كاست گلستانه شهرام ناظري را بگذاريد. بابا بيخيال سياست. در گلستانه چه بوي علفي ميآيد؟!!
۰۶-مهر-۱۳۸۳, ۱۳:۱۲:۱۹
gostaresh نوشته است:داستان در زيربناي اصلي نيمنگاه و اصلا نگاه كاملي دارد به شوروي سابق و بخصوص استالينيسم. خلق يك دشمن پيشفرض براي سركوب داخلي مردم. ايجاد پليس مخفي. ايجاد اهداف بلند مدت دست نيافتني و ترغيب عوامزدگي از سويي و از سوي ديگر غرق شدن طبقه حاكمه در همه بديها و شرارتهايي كه زماني مبارزه با آنها از اهداف قيام بودهاست. خوكها لباس ميپوشند. روي دوپا راه ميروند در حاليكه در منشور عمومي قلعه حيوانات آمدهبود چارپا خوب دوپا بد. و يا پوشيدن لباس سمبل جامعه مصرفكننده و استثمارگر بود.اي گسترش مطميني مربوط به شوروي سابق بوده ؟؟؟ يا نخواستي در سايتو ببندن.
۰۶-مهر-۱۳۸۳, ۱۵:۳۴:۰۰
ashkan نوشته است:نه بابا اين حرفا چيه.؟! من خودم از اين بحثهاي تاريخ ادبيات خوشم ميآد. جورجاورول كاراكتر خاصي دارد. شايعاتي در مورد او جريان دارد مبني بر اينكه او به ماموران اداره ضدجاسوسي انگليس در شناسايي نويسندگان وابسته به روسيه شوروي كمك ميكردهاست. ولي بهر جهت كتاب زيباي او يك اثر فوقالعاده بزرگ و يك نقد كامل از استالينيسم است. كلمات اسامي شخصيتها و سبك حرف زدن. سبك طبقهبندي حيوانات و همچنين پيمايش داستان خيلي خيلي معركهاس. دهقان ميخواره حتي توان دفاع از اتاق شخصياش را ندارد و به خوبي استيصال آخرين تزار روسيه را تصوير ميكشد. حتي سخنرانيها و خيلي چيزهاي ديگر نمايههاي اختصاصي انقلاب اكتبرند.gostaresh نوشته است:داستان در زيربناي اصلي نيمنگاه و اصلا نگاه كاملي دارد به شوروي سابق و بخصوص استالينيسم. خلق يك دشمن پيشفرض براي سركوب داخلي مردم. ايجاد پليس مخفي. ايجاد اهداف بلند مدت دست نيافتني و ترغيب عوامزدگي از سويي و از سوي ديگر غرق شدن طبقه حاكمه در همه بديها و شرارتهايي كه زماني مبارزه با آنها از اهداف قيام بودهاست. خوكها لباس ميپوشند. روي دوپا راه ميروند در حاليكه در منشور عمومي قلعه حيوانات آمدهبود چارپا خوب دوپا بد. و يا پوشيدن لباس سمبل جامعه مصرفكننده و استثمارگر بود.اي گسترش مطميني مربوط به شوروي سابق بوده ؟؟؟ يا نخواستي در سايتو ببندن.
در نهايت بايد بگويم گرچه اين كتابها ارزش چندين بار خواندن را دارد ولي نگذر از كاست گلستانه شهرام ناظري! :wink: :wink:
۰۶-مهر-۱۳۸۳, ۱۷:۰۴:۲۰
سلام
بحث جالبي دارين .
ولي اين وسط آقاي گسترش چرا گير دادين به اين شهرام ناظري . برادر من يكي از طرفداران پرو پاقرص شهرام هست . مخصوصاً آتشي در نيستان و يادگار دوست .
باتشكر ـ مشمولي
بحث جالبي دارين .
ولي اين وسط آقاي گسترش چرا گير دادين به اين شهرام ناظري . برادر من يكي از طرفداران پرو پاقرص شهرام هست . مخصوصاً آتشي در نيستان و يادگار دوست .
باتشكر ـ مشمولي
۰۶-مهر-۱۳۸۳, ۱۷:۱۶:۳۹
v-mashmoolie نوشته است:سلاماصلا همچي چيزي نيست. دارم توصيه ميكنم كه گلستانه رو گوش بدين؟! من خودم چاكر سبيل شهرام خانم دربست.دارم ميگم سياست چيز خوبي نيست. نبايد آدم حرص چيزي رو بخوره يه كاست گلستانه رو مي خري و ميري حال عالمو باش ميكني. حرف من اينه؟!
بحث جالبي دارين .
باتشكر ـ مشمولي
۰۶-مهر-۱۳۸۳, ۲۰:۴۰:۰۹
نقل قول: دارم ميگم سياست چيز خوبي نيست. نبايد آدم حرص چيزي رو بخورهاگه همه مثل شما فكر كنن همون خوك ها از همه ما سواري ميگيرن و به اين كارشون ادامه ميدن (هرچند كه همين طوري هم هست)
به نظر شما چرا الان توي كشور ما تفكر اكثريت مردم نميتونه حرف خودشو پيش ببره؟.
چون اكثر جووناي كشور مثل شما فكر ميكنن.بعد از كمي تغييرات ظاهري كه در جامعه داده شد (آزادي دوم خردادي) همه فكر ميكنن كه ديگه سياست خوب نيست و آخر آزادي اينه.
هر جور راحتين ولي با اين وضع تا چند وقت ديگه اين آزادي رو هم ميگيرن بعد دوباره روز از نو ... (همين كاري كه در حال انجام هست).
صفحهها: 1 2