سلام
ببین من نمی خوام بحث تخصصی راه بندازم چون سوادش رو ندارم و فقط استنباط شخصی خودم رو در این باره ارسال می کنم.
این کار بدون شک غیر ممکنه
فرضا شما می خوای یک عدد سی دی درون سی دی رام بزاری و بعد سی دی رام رو با یه کابل IDE وصل کنی به رایتر و درون رایتر هم یه عدد سی دی خام قرار بدی. حتی اگر برق هر دو Device هم تامیین باشه
* مشخص نیست که اطلاعات باید از کدوم ابزار به سمت دیگری جاری باشه
* فرضا مشخص هم شد که جهت حرکت اطلاعات از سمت سی رام به رایتره
در این میون اطلاعاتی هم هست که ممکنه رایتر اونهارو از طرف خودش و سی دی خام جمع آوری کرده باشه و بخواد درون همون کابل IDE جاری کنه حالا:
* این اطلاعات کجا باید برند تا پردازش بشند
* بین اطلاعات سی دی رام و رایتر تداخلی به وجود میاد در واقع باید ابزاری (CPU) باشه که بتونه بین هر ابزار مدیریت اطلاعات کنه
* این رو فراموش نکن اطلاعات در کامپیوتر از Device به Device دیگه منتقل نمی شند بلکه ابتدا به CPU میرند تا اون مشخص کنه حالا چه مقدار و چه نوع به کجا برند.
* زبان خواندن و نوشتن بین ابزار ها متفاوته و وقتی شما یک قطعه سخت افزاری رو نصب می کنی تازه سی پی یو متوجه میشه که باید با اون ابزار با چه زبونی ارتباط برقرار کنه (منظورم زبان برنامه نویسی نیست منظور زبان کد و دی کد کردن اطلاعاته)
* با تخصیص IRQ به هر ابزار باعث این میشه که هر ابزاری به موقع و در وقت و نوبت خودش اقدام به ارسال و دریافت اطلاعات از/به ابزار های دیگه کنه که این عامل اولا باعث میشه اطلاعات به مقصد صحیحش برسه ثانیا در بین راه گم و گور نشه (چیزی شبیه به ارسال بسته های اطلاعاتی در شبکه ها که پروتوکل مشخص کننده هست در شبکه اما در اینجا IRQ)
فرضا با ساخت یک گیتی که روش یه پردازنده هم داره و با اتصال اون به سر سوم کابل IDE بخوای با چیزی که ساختی مشکلات قبلی رو پشت سر بگذاری:
* عمل رایت عملیه که به طور حتم به حافظه (ابزاری برای نگه داری اطلاعات مثل Ram که سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات در اون بیشتر از سی دی رام و رایتر باشه) احتیاج پبدا می کنی چون
به هیچ وجه نمی شه بین سرعت خواندن اطلاعات از سی دی رام و سرعت نوشتن اون ها در رایتر هماهنگی برقرار کرد.
اگر شروط قبلی برقرار باشند بدون حافظه سی دیت در کسری از ثانیه می سوزه.
حالا بر فرض مثال یه Ram هم روی گیتت تعبیه کردی در این صورت دیگه بهتره بری و یه مانی تور هم بخری و بزاری بقل اختراعت چون دیگه یه کامپیوتر داری