۱۸-مهر-۱۳۸۵, ۱۱:۰۷:۳۷
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده به یک مشکلی برخورد کردم که واقعیتش دقیقا نمی دونم چیه
بنده به تازگی در یک سازمان دولتی مشغول به کار شدم این سازمان یک کامبیوتری را به تازگی خریداری کرده و می خواهد نرم افزاری را که تحت داس کارمی کند (البته داس ویندوز) از یک سیستم دیگر به این سیستم جدید منتقل کند در سیستم قدیمی البته سیستم بنتیوم 4 است ویندوز 98se نصب شده است و نرم افزار مورد نظر روی ان کارمی کند البته به همرا ه error های متعدد ولی خب کار میکند
ولی در سیستم جدید فقط win98se نصب شده وبرنامه به خوبی کار می کند فقط یک مشکل بزرگ دارد آن این که فونت های برنامه درست کار نمی کند وبه صورت خرچنگ قورباغه نشان داده می شود
من دورباه این نرم افزار را در یک سیستم بنتیوم iii کبی کردم که ویندوز 98 عربی داشت وبه خوبی کار کرد ولی وقتی خواستم در سیستم جدید ویندوز 98 عربی نصب کنم در وسطهای نصب سیستم متوقف شد درست موقعی که باید cd مربوط به مونیتور را برای نصب می گذاشتم وبیغام داد که باید سیستم را restart کنم
بعد از restart برنامه در قسمت safe modeقرار گرفت
نمی دانم مشکل چیه
ایا سخت افزار های سیستم باهم match نشده اند و یا ویندوز عربی روی این سیستم کار نمیکند
من لیست فاکتور سیستم جدید خریداری شده را در اختیارتان می گذارم تا بهتر بتوانید نظر داده ومرا راهنمایی کنید
در ضمن در حالت safe mode آیا می شود عملیاتی که مشکل را رفع کند انجام داد
لطفا اگر کسی بلد هست به طور کامل توضیح دهد
[/align]
M.B------------------------> ELITE GROUP P4 P-A
CPU ------------------------------------------>3 FULL INTEL BOX
RAM -------------------------------------> 512D.D.R APACER
H.D.D-------------------------------------> 160 G MAXTOR PLUS
F.D.D-----------------------------> 1.44 NEC
MOINTOR-----------------------------------> LCD LG M1510S
KEYBOARD---------------------->GENIUS MULTI MEDIA
MOUSE -------------->A4TECH OPTICAL 2 SCROLL
VGA------------------------------>128 M G-FORCE XFX 5200
SOUND ---------------------------->ON BOARD
CASE-------------------------------- GRAND 450W
CD-RW------------------------->SONY
MODEM------------------------------------> D-LINK 56K
بنده به یک مشکلی برخورد کردم که واقعیتش دقیقا نمی دونم چیه
بنده به تازگی در یک سازمان دولتی مشغول به کار شدم این سازمان یک کامبیوتری را به تازگی خریداری کرده و می خواهد نرم افزاری را که تحت داس کارمی کند (البته داس ویندوز) از یک سیستم دیگر به این سیستم جدید منتقل کند در سیستم قدیمی البته سیستم بنتیوم 4 است ویندوز 98se نصب شده است و نرم افزار مورد نظر روی ان کارمی کند البته به همرا ه error های متعدد ولی خب کار میکند
ولی در سیستم جدید فقط win98se نصب شده وبرنامه به خوبی کار می کند فقط یک مشکل بزرگ دارد آن این که فونت های برنامه درست کار نمی کند وبه صورت خرچنگ قورباغه نشان داده می شود
من دورباه این نرم افزار را در یک سیستم بنتیوم iii کبی کردم که ویندوز 98 عربی داشت وبه خوبی کار کرد ولی وقتی خواستم در سیستم جدید ویندوز 98 عربی نصب کنم در وسطهای نصب سیستم متوقف شد درست موقعی که باید cd مربوط به مونیتور را برای نصب می گذاشتم وبیغام داد که باید سیستم را restart کنم
بعد از restart برنامه در قسمت safe modeقرار گرفت
نمی دانم مشکل چیه
ایا سخت افزار های سیستم باهم match نشده اند و یا ویندوز عربی روی این سیستم کار نمیکند
من لیست فاکتور سیستم جدید خریداری شده را در اختیارتان می گذارم تا بهتر بتوانید نظر داده ومرا راهنمایی کنید
در ضمن در حالت safe mode آیا می شود عملیاتی که مشکل را رفع کند انجام داد
لطفا اگر کسی بلد هست به طور کامل توضیح دهد
[/align]
M.B------------------------> ELITE GROUP P4 P-A
CPU ------------------------------------------>3 FULL INTEL BOX
RAM -------------------------------------> 512D.D.R APACER
H.D.D-------------------------------------> 160 G MAXTOR PLUS
F.D.D-----------------------------> 1.44 NEC
MOINTOR-----------------------------------> LCD LG M1510S
KEYBOARD---------------------->GENIUS MULTI MEDIA
MOUSE -------------->A4TECH OPTICAL 2 SCROLL
VGA------------------------------>128 M G-FORCE XFX 5200