ايران ويج

نسخه‌ی کامل: transparent كردن PictureBox
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
حالا به فرضم كه از همين روش استفاده كنم و خوب يه يوزر كنترل روي فرم ميزام !
ولي از اونجا كه براي هدف ما ، بايد BackStyle اون رو 0-Ttansparent كنيم . اون وقت زماني كه يه شي ديگه رو در برنامه اصلي توي اون قرار ميديم . اونم transparent ميشه كه !!!! يعني ظاهر نميشه !!
اينو چيكارش كنم حالا ؟!
يوزر كنترل تو ترنس پرانت هست آبجكت ديگه نبايد ترانس پرنت بشه . يعني به آبجكت ربطي نداره كنترل تو اين حالت داره.
ashkan نوشته است:يوزر كنترل تو ترنس پرانت هست آبجكت ديگه نبايد ترانس پرنت بشه . يعني به آبجكت ربطي نداره كنترل تو اين حالت داره.

آبجكت هايي كه توي يوزر كنترل اضافه شدند ترنسپرنت نميشن . فقط زمينه يوزر كنترل ترنسپرنت ميشه .
اما آبجكت هايي كه توي برنامه اصلي روي يوزر كنترل (در واقع داخلش) قرار داده شدن به همراه زمينه يوزر كنترل ترنسپرنت ميشن :(
ميتوني خودت تست كني :cry:
سلام من يه کامپوننت نوشتم توي صفحه اول ايران ويج
ببين بدردت مي خوره؟
اگه خواستي سورسشو بهت مي دم تا خودت بهمش بريزي!
می تونید فرمتون رو ترانسپرت کنید به طوری که فقط زمینه فرم حذف بشه و مابقی کنترلها سر جای خودشون باقی بمونن.

اما راحت تر این هست که یه فریم یا همون پیکچرباکس رو انتخاب کنید و رنگ زمینه اون رو به یه رنگی که در فرم وجود نداره تغییر بدید مثلا نارنجی و با استفاده از اکتیویکس زیر اون رنگ رو تو فرمتون ترانسپرت کنید به این ترتیب همون چیزی رو که می خواستی به راحتی به دست آوردی ولی اگه از راه اول بری بهتره چون لا اقل این قضیه HRng رو تا یه حدودی می تونی بفهمی.

من هر کاری کردم نشد اینجا آپلود کنم ...... می ترسم تو سایت بزارم بروبچ به چرم تکرار در پست دادن پاکش کنن ;((
EleRam نوشته است:سلام من يه کامپوننت نوشتم توي صفحه اول ايران ويج
ببين بدردت مي خوره؟
اگه خواستي سورسشو بهت مي دم تا خودت بهمش بريزي!
با سلام
دوست عزيز چرا تاپيكهاي 3 سال پيش رو بدون دليل مياري بالا ؟
اينهم جواب
http://www.Planet-Source-Code.com/vb/scr...2&lngWId=1
صفحه‌ها: 1 2