۲۱-مهر-۱۳۸۵, ۱۰:۳۵:۳۹
۲۱-مهر-۱۳۸۵, ۱۳:۵۷:۲۶
نه من میخوام یک چیز تو فایل res باشه و بریزه تو temp و از داخل temp اجرا بشه
۲۱-مهر-۱۳۸۵, ۱۴:۲۲:۰۶
خوب جابر جان مسیر Temp رو که بدست آوردی با آدرس قبلی که تو برنامه آقا Drag بود رو عوض کن دیگه
۲۱-مهر-۱۳۸۵, ۱۵:۴۴:۰۱
سلام.
darg برنامه رو دیدم. تو اون حلقه اون قدر اختلاف زمانی دارن. پس این مشکل شاید در حد نانو ثانیه سرعت برنامه رو کم کنه.
فقط همین مشکل رو داره؟
darg برنامه رو دیدم. تو اون حلقه اون قدر اختلاف زمانی دارن. پس این مشکل شاید در حد نانو ثانیه سرعت برنامه رو کم کنه.
فقط همین مشکل رو داره؟
۲۱-مهر-۱۳۸۵, ۱۸:۵۸:۱۹
Pedram_HookEx جان ایرور داد ممنون میشم هر کی اون پروژه رو که انداختم درست کنه
۲۱-مهر-۱۳۸۵, ۱۸:۵۹:۱۱
نقل قول: نه من میخوام یک چیز تو فایل res باشه و بریزه تو temp و از داخل temp اجرا بشهفایل ضمیمه رو با Res برات گذاشتم. در واقع همون کاری رو کردم که Pedram_HookEx گفت.
و اما..._______________________________________
Payman62 نوشته است:darg برنامه رو دیدم. تو اون حلقه اون قدر اختلاف زمانی دارن. پس این مشکل شاید در حد نانو ثانیه سرعت برنامه رو کم کنه.ببین آقا پیام من برنامه گذاشتم که دیگه توش هیچ حرف و حدیثی نباشه
فقط همین مشکل رو داره؟
اگر از همون اول می گفتم که سرعت API بشتره کلی بحث راه مینداختی که اِله هو بله!
حالاهم درای گیر می دی به حلقه!!!! :X(:
آقا جون اون حلقه منظورم رو برای زمانی نشون میده که سیستم اشغاه:
چرا نمی گی با وجود اینکه برای به دست آوردن با API باید مسیر طولانی تر رو توی کد خودمون طی کنیم (اون تابع به دست آوردن مسیر با API) اما باز هم API زمان کمتری می خواد تا روش های دیگه!!!!
عیب نداره حالا یه دلیل دیگه برات میارم که کاملا فنی و حساب شدست و اگر نخوای ایراد بنی اسرائیلی ازش بگیری میشه قبولش کرد:
برای این می گند Environ برای Script نویسی مناسب تره که یک کد اسکریپت به طور مخصوص فقط برای یه نوع سیستم نوشته میشه مثلا 98 یا XP یا 2000 اما API حکم کلی داره و چون قراره برنامه درون همه نوع سیستم جواب بده باید از روشی درش استفاده بشه که سازگار بابقیه سیستم ها هم باشه و API همچین شرایطی رو داره.
حالا اصلا تعریف Environ اینکه که شما بوسیله اون بتونی معادل متغییر های محیطی رو مثلا:
WinDir
SystemRoot
, ...
رو به دست بیاری و خود کلمات متغییر های محیطی درون هر سیستم ممکنه با سیستم دیگه متفاوت باشه مثلا کد:
Environ$("AllUsersProFile") <code
درون ویندوز XP خوب جواب میده اما تو 98 یا Me معادل Empty رو بر می گردونه!!!
می دونی می خوام چی بگم. می خوام بگم اگر شما برنامت رو با Environ بنویسی نمی تونی مطمعن باشی که اون برنامه درون ویندوز های جدید یا قدیمی تر اجرا بشه و درست کار کنه در حالی که API سیستم حالت خودش رو حفظ می کنه و به طور وراثتی برای نسخه های جدید هم طوری تدبیر اندیشیدند که API خاصیت خودش رو از دست نده.
اما اسکریپت رو می کد مثلا فلان اسکریپت مختص فقط ویندوز XP اون هم مثلا SP2 هست فقط.
اما برای من همون سرعت ملاک عمل اصلیه.
و نمی گم که Environ کارایی نداره بله دراه اما برای کسایی که می خواند از زیر کار دربرند و کد راحت و بی درد سری داشته باشند (گرچند ه اعتقاد بنده بر اینه که API بهتر درد سر کد نویسی رو کم می کنه تا زیاد)
۲۱-مهر-۱۳۸۵, ۱۹:۱۱:۵۹
Drag جان کارت درسته حرفی هم توش نیست من خودم ندیده کارتو قبول دارم
اما جابر خان شما هم سعی کن خودتم یکم روی کدی که میخوای بدست بیاری کار کنی
من که خودم یه کاربر ساده و مبتدیم ولی بعضی موقع ها یکم زور میزنمو یه کارایی میکنم و اگه به جایی نرسم بازم سعی میکنم
خلاصه سوء تفاهم نشه من اینا رو از باب دوستی میگم و الا هیچ غرضی هم ندارم
موفق باشی
اما جابر خان شما هم سعی کن خودتم یکم روی کدی که میخوای بدست بیاری کار کنی
من که خودم یه کاربر ساده و مبتدیم ولی بعضی موقع ها یکم زور میزنمو یه کارایی میکنم و اگه به جایی نرسم بازم سعی میکنم
خلاصه سوء تفاهم نشه من اینا رو از باب دوستی میگم و الا هیچ غرضی هم ندارم
موفق باشی
۲۱-مهر-۱۳۸۵, ۲۰:۱۱:۲۶
نقل قول: تو 98 یا Me معادل Empty رو بر می گردونهمطمعنی ؟
چون ویژوال استودیو 6 قبل از وین اکس پی اومد
۲۱-مهر-۱۳۸۵, ۲۰:۱۲:۳۵
یک دنیا ممنون از شما دو تا که تو این تاپیک کمک ام کردین
۲۱-مهر-۱۳۸۵, ۲۰:۳۸:۲۹
Iron_Fist نوشته است:Environ فقط متغیر های محیطی رو بر می گردونه برای اینکه بدونید در سیستمی که باهاش کار می کنید متغییر های محیطی چیا هستند در محیط CMD ویا Dos فرمان SET رو اجرا کنید تا لیست متغییر های محیطی رو ببنیدنقل قول: تو 98 یا Me معادل Empty رو بر می گردونهمطمعنی ؟
از این جهت چشم بسته می گم تو ویندوز هایی که تعریف کاربر ندارند مثل 98 پس پوشه ای به اسم %AllUsersProFile% هم وجود ندارد.
۲۱-مهر-۱۳۸۵, ۲۳:۰۲:۳۸
Darg نوشته است:All Users ProFile رو نمی دونم داشت یا نه ولی من خودم اون زمان کهIron_Fist نوشته است:نقل قول: تو 98 یا Me معادل Empty رو بر می گردونهمطمعنی ؟
از این جهت چشم بسته می گم تو ویندوز هایی که تعریف کاربر ندارند مثل 98 پس پوشه ای به اسم %AllUsersProFile% هم وجود ندارد.
از 98 استفاده می کردم 4 تا یوزر درست کرده بودم برای خانواده !