با سلام خدمت همه دوستان عزیز .
یه شوال داشتم . اونم این که چه جوری میشه اول برنامه یه لودینگ بزارم بعد برنامم اجرا بشه . اکتیواکس لودینگ هم داشتم ولی الان نمیدونم کجاست . هر کیمیتونه نحوه ی گذاشتن اون با اکتیو اکس بزاره . یا راه حله دیگه برای گذاشتن لودینگ در اول برنامه . با تشکر از همه .
1 خرده بیشتر توضیح بده! اگه منظورت از اکتیوایکس هم همون Status bar و Progress bar هستش باید اون رو از Microsoft Windows Common Control 6 اضافه کنی
سلام دوست عزیز . ممنون از پاسخ . ببین جواب من اینه که اصلا چه جوری میشه در اول برنامه یه لودینگ بزاری بعد برنامه اجرا بشه . اگه کمکم کنی ممنون میشم . بای
mr_vahid نوشته است:سلام دوست عزیز . ممنون از پاسخ . ببین جواب من اینه که اصلا چه جوری میشه در اول برنامه یه لودینگ بزاری بعد برنامه اجرا بشه . اگه کمکم کنی ممنون میشم . بای
سلام.
مثلا توضیح دادی؟ این که شد همون.
وای خدا ... مگه من دارم چه کجایی حرف میزنم . ببین ..... چه جوری مشه اول برنامم یک لودینگ بزارم . همین . این که دیگه همه میفهمن . اصلا شاید خودتون هم از این برنامه ها دیده باشید . مثلا وقتی اجراش میکنی نوشته Please Wait . . . و بعد از چند ثانیه برنامه اجرا میشه .. میخوام بدونم چه جوری میتونی این کارو انجام بدی .. کدی .. اکتیو اکسی چیزی نیست ؟ حالا متوجه شدید ؟
این که کاری نداره عزیزم!
دو حالت داره: 1. یا برنامه واقعاً برای لود شدن احتیاج به زمان داره: که باید بر حسب زمانی که می خواد تا لود بشه 1 فرم بزاری
2. خودت می خوای 1 لودینگ براش بذاری: که در این صورت به این ترتیب عمل می کنی: اول 1 فرم می سازی بعد می گی که زمانی که برنامه اجرا می شه این فرم نمایش پیدا کنه. بعد تو فرم 1 تایمر می زاری بعد تو تایمر می نویسی:
a=a+1
if a=5 then
unload me
frmmain.show
end if
که frmmain نام فرم اصلی برنامه هست که می خوای بعد از لودینگ نمایش پیدا کنه
اقا خیلی ممنون ولی من این کارو کردم اما نشد . اگه میشه خودتون سورسشو بنویسید و یزارید برای دانلود . یه سوال دیگه ای هم داشتم که اینه میشه اول فرم 1 لود بشه بعد بره تو فرم 2 .. تو فرم 1 یه عکسی بزاری ؟
منتظر جواب هستم بای . منظورم عکسها با پسوند .Gif هستش . بای
این هم سورس برنامه ای که می خواستی
در مورد عکس هم من الان یک عکس با فرمت JPG برات گذاشتم
تو سایت 1 مثال از یک Picturebox هستش که می تونه عکس ها رو با فرمت GIF هم نمایش بده(البته همه Picturebox ها این کار رو می کنن ولی نمی تونن همه عکس های فرمت GIF رو نشون بدن و فقط عکس اول رو نمایش می دن)
سلام اقا Far_... اقا خیلی ممنون . کلی حال کردم . ممنون بابت جوابی که بهم دادی . خیلی اقایی . بای
خوب کاری نداره
فرم لودینگت رو میسازی
بعد هم یه تایمر و تنظیم زمانش
وقتی تایمر فعال شد فرم رو میبندی وفرم اصلی رو لود میکنی