۲۳-مهر-۱۳۸۵, ۱۶:۳۰:۴۰
صفحهها: 1 2
۲۳-مهر-۱۳۸۵, ۲۲:۵۳:۱۰
سلام! این کاری که می گم رو اگه بکنی می تونی از خود سایتش فایل آپ دیت شو بگیری:
اول می ری تو سایت و می ری به قسمتی که باید بری تا اون ورژنی که می خوای رو آپ دیت کنی
بعد مثلاً اونجا نوشته Download که اگه روش کلیک کنی باید دانلود شه ولی 1 پیغام می آد که می گه بنابر قوانین کشور امیرکا ما نمی تونیم با شما ارتباط داشته باشیم.
شما روی لینک Download رایت کلیک می کنی و آدرس لینک رو کپی می کنی
بعد به یکی از سایت های ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*ن می ری و آدرس رو به اون می دی تا برات بیاره
به این ترتیب می تونی IP fliter سایت مک آفی رو برداری
اول می ری تو سایت و می ری به قسمتی که باید بری تا اون ورژنی که می خوای رو آپ دیت کنی
بعد مثلاً اونجا نوشته Download که اگه روش کلیک کنی باید دانلود شه ولی 1 پیغام می آد که می گه بنابر قوانین کشور امیرکا ما نمی تونیم با شما ارتباط داشته باشیم.
بعد به یکی از سایت های ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*ن می ری و آدرس رو به اون می دی تا برات بیاره
۲۴-مهر-۱۳۸۵, ۱۰:۵۷:۰۵
far_222000 نوشته است:سلام! این کاری که می گم رو اگه بکنی می تونی از خود سایتش فایل آپ دیت شو بگیری:ای ناکس
درو از هر جایی رو ملت می بندن از یه جای دیگه وارد می شه
۲۴-مهر-۱۳۸۵, ۱۳:۰۸:۵۹
ما شاالله ملت !
۲۴-مهر-۱۳۸۵, ۱۶:۰۱:۴۷
یک روش بهتر سراغ ندارید؟؟
۲۵-مهر-۱۳۸۵, ۰۷:۵۷:۰۲
در حال حاضر من فقط از این طریق تونستم وارد بشم، ولی اگه بتونید برنامه ای پیدا کنید که IP شما رو عوض کنه ( عدد های اول IP که مربوط به کشور هستن) اون موقع می تونید حتی بدون فیلترشکن هم دانلود کنید
۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۹:۲۵:۴۶
ساده ترین راه دانلود از سرور آنوبیس هست
آنوبیس لینک مستقیمش رو تو سایتش داره که بدون نیاز از فیلتر شکن یا هر چیز دیگه ای میتونی آپدیت کنی.
برای ورود به صفحه آپدیت اینجا کلیک کن
آنوبیس لینک مستقیمش رو تو سایتش داره که بدون نیاز از فیلتر شکن یا هر چیز دیگه ای میتونی آپدیت کنی.
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۰:۴۲:۴۳
من آنتی ویروس nod32 و دارم
اگه user & passe پایینو وارد کنید nodتا ماه may سال 2010 نیازی به update نداره
اگه user & passe پایینو وارد کنید nodتا ماه may سال 2010 نیازی به update نداره
user: EAV-30755129
pass:sb56bvt3rs
pass:sb56bvt3rs
۰۷-شهریور-۱۳۸۹, ۱۵:۰۳:۲۸
(۲۳-مهر-۱۳۸۵, ۱۶:۳۰:۴۰)KIA1 نوشته است: [ -> ]دوستان مکافی چطوری میشه آپدیدتش کرد ؟ ؟
برای آپدیت کردن مک آفی باید از برنامه hide ip استفاده کنید. این برنامه ip شما را عوض کرده و سرور شرکت مک آفی را دور می زنه بااین ترفند به را حتی هر وقت که خواستید می توانید آپدیت بگیرید .
(۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۰۹:۲۵:۴۶)aliarian نوشته است: [ -> ]ساده ترین راه دانلود از سرور آنوبیس هست
لینکت که فیلتره بنده ی خدا !!!
۲۷-مهر-۱۳۸۹, ۱۸:۲۹:۴۱
نقل قول: لینکت که فیلتره بنده ی خدا !!!
اینترنتت مورد داره دوست عزیز
۲۷-مهر-۱۳۸۹, ۱۸:۳۳:۲۲
چجوری فیلتره؟
من خیلی راحت بهش وارد شدم
نکنه با اینترنت هوشمند آن شدی
اونا حتی ایرانویجم توشون فیلتره
من خیلی راحت بهش وارد شدم
نکنه با اینترنت هوشمند آن شدی