ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فايل global.asa
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

آخيش كه اين ايران ويج باز شد بابا هيچ جا مثل ايران ويج نميشه !
من فروم سايت رو سرچ كردم اما توضيحي در مورد فايل هاي global.asa پيدا نكردم البته من مي دونم كه چه فايلي و به چه درد مي خوره و چي كارا ميشه كرد ولي نميدونم اين فايل كجاست اصلا بايد ساختش يه جايي توي روت سرورم هست ممنون ميشم راهنماييم كنيد
سلام
کارشو که میدونی دیگه.
محلش هم روت اصلی سایته مثلا پوشه www . این فایل تو کل سایت 1 دونست و مثل فایل web.config نمیشه چند تا تو فولدرهای مختلف داشت . به طور پیش فرض با شروع هر پروژه یکی ساخته میشه .
اما من هر جا تويه روتم گشتم پيداش نكردم
پرو‍ژه اي هم كه دارم با دريم كار مي كنم چيزي نساخته
سلام
دریم وی اور رو نمیدونم ولی توی پروژه های دات نت هست .
اينجا كسي نيست كه جول سوالاي ما رو بده !!!!
دوست عزیز از این یه فایل اختیاری هست که با ایجاد اون محدوده دسترسی شما به برنامتون بیشتر میشه و صفحه تون رو بهتر میتونید سازماندهی کنید
البته این فایل فقط برای صفحات ASP کاربرد داره

اما کارش بدین صورت هست که شما با ایجاد این فایل میتونید رخدادهای Session و Application رو به راحتی کنترول کنید

اما در کل رخدادهایی که در این فایل قابل استفاده هستن رو شما بدین صورت در فایل Global.asa ذخیره و استفاده کنید :
کد:
<script language="vbscript" runat="server">
sub Application_OnStart
'some code
end sub
sub Application_OnEnd
'some code
end sub
sub Session_OnStart
'some code
end sub
sub Session_OnEnd
'some code
end sub
</script>
سلام
اصلا مشکل چیه ؟ شما که میگی میدونی این فایل چیکار میکنه و چه ویژگیهایی داره . جاشم که تو رت سایته . دیگه مشکل چیه ؟
با فايلشم مشكلي ندارم مسئله من اينه كه وقتي خودم هم اون فايل رو ميسازم عمل نميكنه
شايد از جاشه
D:\inetpub\wwwroot\cmsengine\global.asa
خوب دلیلش اینه که باید اونو به وسیله تگ <Object> در برنامت تعریف کنی
من تا حالا تويه كدايي كه ديدم براي استفاده از گلوبال اسا اين تگ رو نديدم
ميشه شما يك مثال بزنيد
siamak-s نوشته است:با فايلشم مشكلي ندارم مسئله من اينه كه وقتي خودم هم اون فايل رو ميسازم عمل نميكنه
شايد از جاشه
D:\inetpub\wwwroot\cmsengine\global.asa

من به این پست دقت نکرده بودم

شما باید این فایل رو در پوشه wwwroot ایجاد کنید و دلیل مشکل هم همینه

مطمئنم 100% مشکلت حل میشه