ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سورس برنامه نمايان كننده پاسورد ياهو مسنجر در وي بي!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
کاشکی به جای اينکه يه جا ديگه آپ کنی اينجا درباره سورس توضيح ميدادی بيشتر که شايد بقيه هم خواستن روش کار کنن راحت تره
اين سايت هم يه کم مشکل داره مثل اينکه واسه بقيه هم اينطوره؟
من که نتونستم چيزی دانلود کنم

موفق باشی
:wink:
کد:
Warning: main(modules/SPChat/language/lang-.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/kamran/public_html/blocks/block-spchat.php on line 40

Warning: main(): Failed opening 'modules/SPChat/language/lang-.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/kamran/public_html/blocks/block-spchat.php on line 40
من با اين سايت تك كليك يه مشكل دارم. بعد از ثبت نام ايميلي براي اكتيو كردن نمي ياد.
آقا كامران به داد برس!. 4-5 روزه هركار ميكنم نميشه! :(
kamran11958 نوشته است:سلام
من فك نميكنم گذاشتن سورس چنين برنامه اي ضررش به اندازه بفايدش باشه:
1- دوستان ديگري اونو ميبينن و استفاده ميكنن
2-باعث ميشود ديگران آن را كامل كنند.
3- از سورس باز حمايت شده
4- يه كار خيره!!!Amaze Amaze
5 بازم بگم؟!
ديگه قضاپت با خودتونه اصلا اگه دوست دارين من اصلا برنامه نزارم! :wink: Amaze :arrow:
خوب كامران جان حالا بيخيال ولي يه كاره بهتري هم ميتونستي بكني مثلا اين سورسو فقط برا كسايي ميزاشتي كه امتياز زيادي تو سايتت داشتن اينطوري كاربراي سايتت هم بيشتر ميشد نميشه كه بزور بگي عضو شين تا برنامه رو ببينين ولي خوب از دفعه بعد ميتوني اينكارو بكني :wink: كاري رو كه خيلي از سايتا ميكنن مثلا برنامه هاي خاصشونو برا كاربراي خاص ميزارن خدا رو چه ديدي يهو ديدي ما هم امتيازمون زياد شد ما هم از كاربراي پر امتياز شديم :mrgreen:
mehdviruse نوشته است:
kamran11958 نوشته است:سلام
من فك نميكنم گذاشتن سورس چنين برنامه اي ضررش به اندازه بفايدش باشه:
1- دوستان ديگري اونو ميبينن و استفاده ميكنن
2-باعث ميشود ديگران آن را كامل كنند.
3- از سورس باز حمايت شده
4- يه كار خيره!!!Amaze Amaze
5 بازم بگم؟!
ديگه قضاپت با خودتونه اصلا اگه دوست دارين من اصلا برنامه نزارم! :wink: Amaze :arrow:
خوب كامران جان حالا بيخيال ولي يه كاره بهتري هم ميتونستي بكني مثلا اين سورسو فقط برا كسايي ميزاشتي كه امتياز زيادي تو سايتت داشتن اينطوري كاربراي سايتت هم بيشتر ميشد نميشه كه بزور بگي عضو شين تا برنامه رو ببينين ولي خوب از دفعه بعد ميتوني اينكارو بكني :wink: كاري رو كه خيلي از سايتا ميكنن مثلا برنامه هاي خاصشونو برا كاربراي خاص ميزارن خدا رو چه ديدي يهو ديدي ما هم امتيازمون زياد شد ما هم از كاربراي پر امتياز شديم :mrgreen:
فكر جالبيه حتما تو ذهنم هست :wink:
Toxic_Program نوشته است:من كه ميگم كار اشتباهيه. برنامه اي كه سورسش باز نيست رو ميان به اسم خودشون مي زنن چه برسه به اين ! . بنظر من سورس باز نه (سورس برنامه هاي بزرگ )
توكسيك چي شده يه بار راجب يه برنامه كه ازت دزديدن يه چيزايي گفتي ولي ميشه يه توضيح مفصل بدي ببينم كي برنامه ازت دزديده ؟؟؟؟.
نقل قول: فكر جالبيه حتما تو ذهنم هست
مام داشتيم اون بالا گل لقد! ميكرديم ديگه! آقا كامران! :arrow:
AsefSoft نوشته است:من با اين سايت تك كليك يه مشكل دارم. بعد از ثبت نام ايميلي براي اكتيو كردن نمي ياد.
آقا كامران به داد برس!. 4-5 روزه هركار ميكنم نميشه! :(
سلام ببخشيد متوجه نشدم.
1- دانلود سايت مشكلي نداره!!! اگه شما عضوين و بازم نميتونين دانلود كنين خواهش ميكنم دقيقا بگين در چه صفحه اي اين مشكل به وجود اومد تا درست كنم.
2- اگه ايمل اكتيو نيومده يه كاري كن:
ترجيحا با ايميل گوگل اسم بنويس.
سلام . مرسي از برنامه جالبتون . فقط مي شه بگين چه جوري بايد به حالت عادي برگردوند ؟
سلام . مرسي از برنامه جالبتون . فقط مي شه بگين چه جوري بايد به حالت عادي برگردوند ؟
سلام
يه بار ياهو مسنجر رو ببند.
آقا كامران خودتو مسخره كن . مي خوام طرف نفهمه كه پسوردش داره باز ميشه .
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5