ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سورس برنامه نمايان كننده پاسورد ياهو مسنجر در وي بي!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
:lol: Amaze
Biggrin Biggrin Biggrin
arya67 نوشته است:آقا كامران خودتو مسخره كن . مي خوام طرف نفهمه كه پسوردش داره باز ميشه .
Amaze Amaze Amaze Amaze خوب چرا ميزني ميتوني بعد از اينكار دوباره خاصيت پاسورد كاراكتر رو ترو(درست) كني.
ببخشيد آقا كامران
منظورم اينه من با اين برنامه پسورد را آشكار مي كنم بعد مي خونم و بعد براي اينكه طرف نفهمه داره خونده مي شه مي خوام به حالت اولش برگردونم . ايه كدوم از كاركترهاي اسكي هم خوب نبودند حتي 42 . با تشكر آريا . 8)
arya67 نوشته است:ببخشيد آقا كامران
منظورم اينه من با اين برنامه پسورد را آشكار مي كنم بعد مي خونم و بعد براي اينكه طرف نفهمه داره خونده مي شه مي خوام به حالت اولش برگردونم . ايه كدوم از كاركترهاي اسكي هم خوب نبودند حتي 42 . با تشكر آريا . 8)
سلام
ميشه بگي چجوري اونو خوندي؟!
arya67 نوشته است:ببخشيد آقا كامران
149 خوبه . 42 اصلا چي هست ؟!
اين 42 و149 چه صيقه اي هست؟؟؟؟؟ :!: :!:
بابا اين برنامه رو اينجا هم بزاريد تا من هم ببينمش
اين تك كليك با ما قهره جواب نميده.
جون من :cry: :arrow:
majidmetal نوشته است:اين 42 و149 چه صيقه اي هست؟؟؟؟؟ :!: :!:
مفرد مذكر اسكي !! (منظورم اينه كه كد اسكيه)
سلام.
برنامه خوندنشو مي گذارم .
اون 42 و 149 هم كدهاي اسكي هستند كه هيچ كدوم ستاره ي مخصوص ويندوز xp نيستن . ميخواستم ببينم اگه بشه به حالت عاديش تبديلش كرد كه محشر مي شه .
magic ps همينطوري كار مي كنه .

با تشكر آريا .
AsefSoft نوشته است:بابا اين برنامه رو اينجا هم بزاريد تا من هم ببينمش
اين تك كليك با ما قهره جواب نميده.
جون من :cry: :arrow:
چرا؟ مگه چشه؟!
با آي پي آي PostMessage نميشه پسورد رو برگرداند براي بدست آوردن پسورد بايد از آي پي آي SetWindowsHookEx و GetWindowThreadProcessId وSendMessage بايد استفاده كرد :arrow:
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5