ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سورس برنامه نمايان كننده پاسورد ياهو مسنجر در وي بي!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
اصلا اين سورس بدرد نميخورد

[/img]http://samanbritney.50megs.com/saman_britney/mypicture.jpg
[img][/img]
salam omadam hesabi azdaste hamaton gele konam makhsosan az daste in kamran
in chekarayiye ke mikoni han
midoni che shode
man emruz idimo az daste dada(idiye ke tagriban 3 sale hameye dostmo tosh aded kardam)
ama emruz hack shodam bad yaro ro ke khar kardam goft ba ye barname ke az in sirte gerefte hack karde bad fahmidam be vasileye barnamehaye toe :evil:
asabamo khor d kardin ah man dighe nemikham ozve inja basham inja fagat baraye adam zara :x r dare
namarda :evil: :evil:
اين بنده خدا راست ميگه آخه هر ويروسي كه بنويسيد يه جوري مي شه گفت به يه درد ديگه مي خوره ولي برنامه اي كه فقط پسورد يا هو رو مي فرسته نامرديه من يه نفر رو مي شناختم از اين كار ها زياد مي كرد ولي يه مدتي بود به من مي گفت تو ميل هاي منو ميخوني هر چي گفتم من به ميلهاي تو چي كار دارم آخرش مي دوننين چي شد بعد از در آوردن تمام زندگيش يه Fake Mail براش فرستادن و جلوي n نفر آدم بهش خنديدن بعد معلوم شد يه Trojan ساده براش فرستاده بودن شما هم هر چي وارد باشين يه نفر پيدا ميشه با يه Trojan ساده يه چنين بلاي سرتون بياره فقط يكم روان شناسي نياز داره بعد نگين نگفتي
آقاي ha_60 شما هم مثل گسترش تو اصفهان هستيد؟. پس اين اشكال ورود به ايت شايد مربوط به اصفهان باشه (فعلا اين دوستان هاستي دارن بررسي ميكنن.)
دوست عزيز به خدا دركت مي كنم.اما قبول كن اين از بي عرضه گي خودت بوده.
به نظر شما برنامه اي كه يه فايل رو پاك كنه خطرناك نيست.اينها مثل چاقوي دو دم هستن.
ايشالله كه پس بگيري.كمك خواستي هستم. ID=BoyDreadBoy
salam
avalan in rabti be biorzeghiye man nadare
badesham man hich vaght az hechki barname nemighiram
dar zemn bazam tagsire shomahast aghe inkararo nemikardin man badbakht nemishodam
man asaba hesabi be ham rikhte tori ke mikham...
dar har hal bazam sare harfam hastam hamaton namardin
akhe mane badbakhte az hame ja bikhabar che gonahi kardam han :x :evil:
با سلام خدمت شما
چيزي كه شما مي خواهيد من كدشو دارم ............اما خيلي محرمانه است توي سايتم براي دانلود برنامه ي سعيد هكر مي زارمش
www.saiedhackerpro.persianblog.com
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5